légy szíves ne zargass a hülye hozzászólásaiddal, nem érdekel az alpári gondolkodásod és viselkedésed ( jó a profilképed, illik rád ) ) . akinek nem tetszik a feltételem az ne akarjon tőlem venni semmit. részemről ez volt az utolsó hozzá szólás " kisfiam ".
8 éve rendelek,adok-veszek!
Még soha nem volt ilyen problémám!
Kicsit alaposabban,mert nem a havernak adod el,hanem idegen vevőnek!
Minimum 1 e-mail-s név,cím,telefon!
Le tudod informálni a "fészbukról"!Pölö
Szép estét
Kishaver!
Nem lenne probléma,ha gondolkodásra használnád a fejed!
Net-d van az van!
Kérd meg a leendő vásárlót,hogy névvel címmel telefonszámmal kérje tőled az árut!
Akkor nincs olyan,hogy nem veszi át,mert feljelentheted!
1000X rendeltem már nete-n,és tőlem is!
Ez így működik!
Nem leugatni kell a másikat,hanem arra használni a bogyód,amire rendeltetett!
Tehát gondolkodásra!
Nagyon balek lehetsz kisfiam!
Sziasztok,lenne egy fzr 400 blokkom eladó állapota:Gyengécske.Valamint egy fzr 400-hoz való karbisorom membránok kb.1000km mentek benne a karbi jó állapotú nem lóg semmi benne és nem sziv farsot.06306636816 Csere érdekelne fzr felső villahíd amibe bele lehet fogatni az egyenes kormányt.Valamint r6 vagy gsxrr farokidom.
az ilyen "emberek " miatt írtam, hogy csak akkor adom fel utánvéttel ha előre elutalják a postaköltséget oda-vissza, mert már jártam úgy, hogy az illető meggondolta magát és nem vette átt a csomagot. ilyenkor a feladónak kell kifizetni újra a postaköltséget ha vissza akarja kapni amit feladott. a hírdetésről meg vannak képek a megfelelő helyen, de ha kell valakinek akkor külön küldök is : http://www.kepesmotor.hu/motor...
még valami ha nem okoz gondot akkor többet ne írjál nekem.
köszönöm
további szép napot.
Mit irkálsz te össze-vissza előre posta,hátra küldés,meg tudja a jó Isten?
Bakker,ha valaki megveszi a semmit,mert fotó nincs!
Mi lenne ez?
Retúr csomag?
új állapotú GIVI doboztartó és platni SUZUKI SV650-RE 2003-tól 25 000 ft. külön is eladó akkor tartó karok : 20000 ft, platni 8000 ft. postán is elküldöm előre utalás után vagy utánvéttel de akkor a postaköltséget oda-vissza előre el kell utalni.
Forcefield Race Lite Protektoros felső
54.990 helyett most pár db erejéig: 24.990Ft
Tel: 06 70 246 71 50
CSAK A KÉSZLETEN LÉVŐ DARABOK KERÜLNEK ENNYIBE!
Eladó lett szeretett Aprilia MX 125 SM
a Motort Cserélem Yamaha Grizzly-re , természetesen ráfizetéssel, de csak rendszámos érdekel ! http://www.kepesmotor.hu/april...
Van egy pár eladó cuccom, ha valakit esetleg érdekel.
- Universalis fejidom lámpával (új) de kicsit karcos 5000Ft.
- UFO alu. betétes kézvédő (használt) 22-es kormányhoz 5000Ft.
- Kawasaki fékkar (Új - KX80 88-93, KX125/250 88-92, KX500 88-93, KDX200 89-94, KDX250 92-94) 1000Ft.
- Kawasaki kuplungkar (Új - KX-KDX) 1000ft.
- Protektor ing, keveset használt(a könyökénél a hálón van egy pici szakadás) XXL-es méret. 8000ft.
(A protektor ingről a netről szedtem a képet, de pont így néz ki, kérésre küldök képet.)
Mire vered itt magad?
Nehogy idegrohamot kapjál kis balek,mint ez a Hókusz-Pók!