Eladó a képen látható matricaszett a rajtszámtáblákra és a légszűrőházra. Új, vastag anyagú, csak a fénykép kedvéért lett kibontva. Cseh gyártmány, 2004-2008ig Honda cr 125 - 250re.
8000-t kérnék érte
heló mindenki
vásárolnék honda ns1 hez fejidomot komplett műszerfalat meg első teleszkópot és még első oldal idomokat párba természetesen .
de még egyéb alkatrészeket is meg hallgatok :)
tel: 06209807316
email:kovacsjocyka@gmail.hu
köszönö,
Sziasztok.
Van egy Yamaha YBR125-re való hátsó dobozom. Két szezont használtam. 1 sisak belefér.
Irányár 8.000 Ft, de ésszerű ajánlatokat meghallgatok.
Eladó Sport dobok: Yoshimura, Leo vince, Arrow, Mivv, Raptor, Remus, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Hali!
Köszi, de amíg a túlméretest el nem adom, nem tudok másikat venni :( így is mindig le vagyok aszva, hogy összeveszek mindenféle motoros cuccot, ha kell, ha nem.
Honda XL 350 R endurocross ELADÓ, csere érdekel 50-es motorra, akár gyerekmotorra, gyerek quadra is:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
8000-t kérnék érte
Nálunk van karbi R6-hoz, 25.000Ft
Szia: Viki
Két db, egyforma, XL méretű újszerű állapotban lévő (kb. 2x használt) esőoverál eladó. 7.000 Ft/db.
Alig használt, 43-as méretű.
28.000 Ft
Ár: 800 Ft
vásárolnék honda ns1 hez fejidomot komplett műszerfalat meg első teleszkópot és még első oldal idomokat párba természetesen .
de még egyéb alkatrészeket is meg hallgatok :)
tel: 06209807316
email:kovacsjocyka@gmail.hu
köszönö,
Valakinek van r6 karbisor?
Van egy Yamaha YBR125-re való hátsó dobozom. Két szezont használtam. 1 sisak belefér.
Irányár 8.000 Ft, de ésszerű ajánlatokat meghallgatok.
Keres fel és találunk valamit szerintem.
sportdob@gmail.com
kymco 4t 125 cm van sportdob ? köszi.
Köszi, de amíg a túlméretest el nem adom, nem tudok másikat venni :( így is mindig le vagyok aszva, hogy összeveszek mindenféle motoros cuccot, ha kell, ha nem.
Xl a mérete ,vadonat új,25.000 ft.
Nekem van egy új Probiker 50-es méretű nadrágom,ha érdekel írj rám.