Éppen ma érkezett meg a cseredarab, így már tárgytalan. Ezért nem találtad a linken. Méretprobléma miatt eggyel kisebb méretű bőrnadrág volt a csere tárgya.
Hali! A linken nem találtam meg. Mi a mérete? Illetve mire cserélnéd, mert van egy Dainese kordura nadrágom, ami nagy rám :-/ íme: http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Üdv 600-ezer forintig keresek papíros sm/endurot (Husqvarna sm 610,Suzuki drz e,Ktm lc4 640, Soproni vagyok szóval Max Budaörsig megyek el érte kp-val fizetek más típus és az ország másik feléből nem érdekel semmi! Ha van ilyen motorod akkor emailban (medve657@gmail.com) jelezd képekkel leírással árral vagy telefonon 06308303561 köszönöm
Eladó Romet Komár!
Irányár 10 ezer huf.
8 éve áll. Előtte működött, ment. Jelenleg nem indul.
Alkudni csak a helyszínen.
Van mellé még egy kosár alkatrész ( blokk stb,) az jár hozzá!
Probiker Motoros Cordura nadrág, kivehető béléssel,térd protektorokkal. Kabáttal össze cipzározható. Teljesen új egyszer volt rajtam.
Méretei: 66-os Derék: 64x2 cm Teljes hosszúság: 114 cm
Üleptől a hosszúság : 86 cm
Árról megegyezünk.
Nem jó sajnos, 650-es főtengely volt nekem is, de a japók megoldották, hogy ne legyen annyira egyszerű.
A full 650-es blokkot pedig kizárnám, azzal túl hamar összeállna a gépem..
Különben is még alig 2 éve szívok csak vele..
Kawasaki Z 500 gy.év.1979
Sok új alkatrésszel,uj fényezéssel.külföldi papirokkal.évek óta szobadísz
Kezdőknek,haladóknak,gyüjtöknek egyaránt szép darab
1500 euro
Üdvözlet!
Eladnám vagy cserélném képen látható VFR-emet.
Rendezett okmányok Friss műszaki
80%-os gumik.
Cserébe olcsóbb műszakis autót motort beszámítok .
Ára 450ezer ft
Csere ára 500ezer ft.
+36302649336
Éppen ma érkezett meg a cseredarab, így már tárgytalan. Ezért nem találtad a linken. Méretprobléma miatt eggyel kisebb méretű bőrnadrág volt a csere tárgya.