aprilia alkatrész eladó! ez a 2 motor van bontva! rotax 123 blokkal szereltek minde van még polini 160 hengerszet és sem amal gyujtás is! tel:06307316232
Plexik,fék és kuplungkarok, integrált indexes hátsólámpák a létező "majdnem" összes motortípushoz!
Ezen kívül ha bármi kérdés merülne fel eBay rendeléssel kapcsolatban bizalommal fordulj hozzám!
Innen a fórumról sok embernek is rendeltem már és mindenki maximálisan elégedett volt.
Nem a fórumtársak lehúzása a célom! - hanem az eBayen a pozitív visszajelzések "gyűjtése".
DiD erősített lánszett, 525 ZVMX típus,
első fogaskerék 15-ös fogszám, hátsó fogaskerék 50-es fogszám.
Ár: 35.000 Ft
A ZVMX vagy ZVM-X széria
A SUPERSTREET kategória, amit sport- és nagy teljesítményű motorokhoz fejlesztettek. A ZVM2 láncoknál átlag 10%-kal nőtt szakítószilárdság, a súrlódási együtthatót pedig jelentősen sikerült csökkenteni a mérnököknek. Ez azt jelenti, hogy a lánc a kisebb ellenállás, nagyobb szakítószilárdság hatására kevesebb lóerőt von el a motortól, és többet elfut elődjeinél.
Eladó egy 2012 ben vásárolt egy szezont használt Berik LS2 - 7889 es 58 as méretű kétrészes,
fekete fehér színű bőr ruha! Full protektoros, marhabőr! Tökéletes állapotban van!
Nem estem és nem csúsztam vele! Eredeti gyári térdkoptatóval, kicserélt legerősebb cipzárral!
SuperZone - ban vásárolt!
Külföldi munka miatt válok meg tőle, feleslegesen állna a szekrényben.
Az én méretem 183cm és 90-108kg ig tökéletes az én méretemből és hízásomból kifolyólag írom ezt :)
80 ezer ft ért vihető!
Budapesten a XV. kerületben megnézhető és átvehető!
Frissen nyílt webáruházamon nézzetek szét, regisztráció után vásárolhattok 2000Ft minimum vásárlási limittel.Keleti motorokhoz szinte minden alkatrészt,és tuning cuccokat is tartok.A kiszállítás postai utánvétes csomagként 1790Ft-tól bárhová.
www.simson-keletimotor-alkatre...
http://www.ebay.com/itm/251333...
Ezen kívül ha bármi kérdés merülne fel eBay rendeléssel kapcsolatban bizalommal fordulj hozzám!
Innen a fórumról sok embernek is rendeltem már és mindenki maximálisan elégedett volt.
Nem a fórumtársak lehúzása a célom! - hanem az eBayen a pozitív visszajelzések "gyűjtése".
Eladó a linkben látható motorom. Fiatalabb 50 ccm - es enduro motorra cserélném ráfizetéssel is. Esetleg egy elektromos gitárt is fel tudok ajánlani.
http://www.autoalkatresz.hu/mo...
első fogaskerék 15-ös fogszám, hátsó fogaskerék 50-es fogszám.
Ár: 35.000 Ft
A ZVMX vagy ZVM-X széria
A SUPERSTREET kategória, amit sport- és nagy teljesítményű motorokhoz fejlesztettek. A ZVM2 láncoknál átlag 10%-kal nőtt szakítószilárdság, a súrlódási együtthatót pedig jelentősen sikerült csökkenteni a mérnököknek. Ez azt jelenti, hogy a lánc a kisebb ellenállás, nagyobb szakítószilárdság hatására kevesebb lóerőt von el a motortól, és többet elfut elődjeinél.
csak azt hogy alkudoztok egy ideje de az ár maradt ugyanaz
fekete fehér színű bőr ruha! Full protektoros, marhabőr! Tökéletes állapotban van!
Nem estem és nem csúsztam vele! Eredeti gyári térdkoptatóval, kicserélt legerősebb cipzárral!
SuperZone - ban vásárolt!
Külföldi munka miatt válok meg tőle, feleslegesen állna a szekrényben.
Az én méretem 183cm és 90-108kg ig tökéletes az én méretemből és hízásomból kifolyólag írom ezt :)
80 ezer ft ért vihető!
Budapesten a XV. kerületben megnézhető és átvehető!