ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengelyek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ülések.lámpák.vázak.e
lektronikák.álló.forgórészek.deknik.blokk felek.kerekek.hütők.minden tipusú alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITETT ÉS NEM EMLITETT MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOTT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFÖLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
Sziasztok! Eladó Falco cross csízmám. Jó állapotban van, alig volt használva, csak régi. A gyártó szerint 45-ös méret de szerintem 43-44-es lábra passzol igazán. 15 ezer forintot kérek érte. Budapesten megtekinthető. Érdeklődni emailben vagy itt erre a postra VÁLASZOLVA. :)
Helló!
Honda Mtx 80 - as motoromra ( gyárilag 50 - es csak lett rá téve nagyobb henger ) keresnék kipufogó dobot, mert az előző tulaj hegesztgetett a régin valamit és így olyan mintha most loptam volna le egy mtz - ről. Elvileg létezik egy olyan típus aminek kerek kipufogódobja van, azok lennének a legjobbak.
Halihó
valakinek nem kallódik otthon honda cr 125-re hátsó féktárcsa védő és féknyereg védő műanyag? ilyen meg ilyen. elvileg jó lenne crf-é is.
nekem pedig van néhány kawa alkatrészem eladó-mondj rá árat akcióban
Eladó tavaly nyáron teljeskörűen felújított 50ccm-es robogóm. Az ár alkuképes. Nagyon megbízható típus, suzuki konstrukció, licenc alapján gyártják a taiwaniak. Kettő ilyet is üzemeltetek, a kettő összesen ment 40 ezer km-t nagyobb hiba nélkül.
a kék nagyon jól néz ki teljesen újszerű
nekünk ez a kínai berántós 50es pitbike volt
a fogyasztását leszámítva elég jó gép volt, egyszer még egykerekezett is vele
Keresek Yamaha pw 50-es gyerek motort!
Ha valakinek van eladó, vagy tud eladót akkor kérem értesítsen
az alábbi számon vagy e-mail-en.
06 tmobil 5097344
galgoczy.zoltan kukac gmail.com
Ui: nagyon fontos, a fiamnak lesz 5. szülinapjára! :)
Van 2 Dainese bőr overállom eladó.
Az egyik 50-es, a másik 54-es.
Mindkettő full rotis.