Plexik,fék és kuplungkarok, integrált indexes hátsólámpák a létező "majdnem" összes motortípushoz!
Ezen kívül ha bármi kérdés merülne fel eBay rendeléssel kapcsolatban bizalommal fordulj hozzám!
Innen a fórumról sok embernek is rendeltem már és mindenki maximálisan elégedett volt.
Nem a fórumtársak lehúzása a célom! - hanem az eBayen a pozitív visszajelzések "gyűjtése".
Gondoltam itt megkérdezem: 2011/12-es Motor Revü számát keresem, valaki jelezzen plíz, ha megvan és hajlandó lenne átadni.
Jöhet ide is: okta kukac freemail pont hu
Akkor tényleg rosszul csinálsz valamit...
6 nappal ezelőtt adtam fel egy 18,5kg-os fúrógépet 1.690Ft-ért (MPL postacsomag).
Ezt a vesevédőt el lehet postázni kb. 700Ft-ért ajánlott levélként.
Azt írtam addig lehet vacillálni, ha érdekel és kell és nem csak chetelünk itt , akkor konkrétan jelezd és meg kapod, ennyi, csak találd ki mit akarsz.
Nekem még soha nem sikerül 1600Ft alatt postáznom , lehet rosszul csinálom.
Bent van a teló számom , skype , minden , ha akarsz keress. Csáó
Hát, ha mindet viszik holnap, akkor már mind1...
Egyébként nem tudom milyen súlya van a vesevédőnek, ezért kérdeztem!
Jöhetett volna ajánlott levélként is (előre utalás után), ott viszont 150-250 grammonként változik az ár.
Ezen kívül ha bármi kérdés merülne fel eBay rendeléssel kapcsolatban bizalommal fordulj hozzám!
Innen a fórumról sok embernek is rendeltem már és mindenki maximálisan elégedett volt.
Nem a fórumtársak lehúzása a célom! - hanem az eBayen a pozitív visszajelzések "gyűjtése".