HJC ZF9 Planet bukó eladó, XS(54) méretben. Kb. 5 alkalommal utas bukónak használt . Kifogástalan állapotban, víztiszta és smoke plexivel. Kivehető béléssel, D gyűrűs, stb. 30.000 Ft.
Na az lehet, de akkor előtte Ellt be kell öltöztetni bádogembernek mert az asszonya megöl tutira ha lesz egy karcolás rajta....
Én már várom,a hét elejen tesztelem a töltésem mert gondok voltak vele aztán ha fsza akkor góóóóóó átszerel és mehet az ereszd el a hajam, max benzintyúknak felül mögénk ha parázik...
De előtte ki kell vrnie mert nem ül mögém töltötten az tuti....
a felső szalag kiterítve 40cm, az alsó 32 cm. Csalóka, mert a térdvédő ha rajtam van és kiengedem a szalagokat még két ökölnyi hely van......pedig én sem vagyok apró, ha jól látom te sem Viszont nekem a térdem műtötték, úgyhogy a logisztikát meg kell szerveznünk, ha kell.
Sajna a derekam injekciózzák még hétfőn így csak jövő hét végén alakulok át....
Utána ara gondoltam de a "Barátomat" megkérdem majd jön e arra,felszívja e magát...
ha gondoljátok errefelé is jöhettek
itthon vagyok szerdától folyamatosan
soft terep, épp ma rémült meg tőle egy 660as ténérés, aztán kihagyta az "opcional" részeket
Áhh dehogy...csak kicsit értelmetlen a szöveg 2 éves motort 1.3 ért... és a telefonszám se létező.Ez a küld a pénzt vagy legalább foglalózd le és küldöm a motort témák egyike
Mindenki azt hisz amit szeretne. Ez valóban igaz az E betű el tűnt belőle, mivel a Bódiston tünteti fel sajnos. A végében nincs bele gravírozva hogy Bódis mivel EREDETI! És ha meg nézel egy eredeti dobot azon sincs semmi gravírozva a végébe.
A palást cserével az E betűje is eltűnt, mint ahogy a márkája is(mert gondolom nincs a végeibe belegravírozva a Bódis márkajel)...
Ezért nyugodtan lehet azt hinni rá, h kínai. Én is azt hiszem...
ha mégis akkor keresek másik utat
na de majd fokozatosan keményítünk
Én már várom,a hét elejen tesztelem a töltésem mert gondok voltak vele aztán ha fsza akkor góóóóóó átszerel és mehet az ereszd el a hajam, max benzintyúknak felül mögénk ha parázik...
De előtte ki kell vrnie mert nem ül mögém töltötten az tuti....
vagy csak már nem látszik a többitől
De Ell csak előttem mehet....
ha van 15 fok akkor bárhová bármikor
alatta nem szívesen, mostanában hihetetlen fázós lettem
Utána ara gondoltam de a "Barátomat" megkérdem majd jön e arra,felszívja e magát...
itthon vagyok szerdától folyamatosan
soft terep, épp ma rémült meg tőle egy 660as ténérés, aztán kihagyta az "opcional" részeket
Már ithhon újra a sátán gépe, és átalakul jövő hét végén terepre...
ha igen olyant válassz ami beleér a csizmába jó sokat
Szégyen, h ilyen balfaszok...
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
http://www.joujoumania.fr/mot
o...
Ezért nyugodtan lehet azt hinni rá, h kínai. Én is azt hiszem...