Sziasztok
kellene nekem kormánycsonk 43 mm méteres belső átmérővel ha valaki bármit tud jelezze erre a címre "kaszas0718@citromail.hu" előre is köszönöm .
Üdv! eladó a képen látható fejidom foncsor nélkül. Gyárilag Aprilia RX de bármire felszerelhető.Ha érdekel írj itt, vagy a kispeter10@indamail.hu-ra Ár: 3000Ft
A LINKBE BŐVEBB INFORMÁCIÓKAT TALÁL. ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengelyek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ülések.lámpák.vázak.e
lektronikák.álló.forgórészek.deknik.blokk felek.kerekek.hűtők.minden típusú alkatrészek A FENTIEKBEN EMLíTETT ÉS NEM EMLíTETT MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOt HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFÖLDRE IS. FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
Á felejtsd el az ismerősöm gyűjteménye e-bay-ra elvből nem tenné...
Magyar eladótól szaré húgyé kellene nekik én elzavartam egy bőrzén
"ami náluk 1000euro azt Magyarországon csak 300euro-ért venné meg hiába ugyanaz a minősége"Ja igen mondtam neki nem kell hűlyének nézni a magyarokat azért mert ilyen fasza a kormányunk itt sem kapja meg olcsóbban. akkor haza lehet húzni és vegyen magának otthon.
Hát NEM drága mert az e-bayon 1 db monkey-ért kérnek ennyit.
Persze a 10 db motor nem mind 100%-os
Van ami full restaurált,és van ami csak váz blokkal
de ennyiért akkor is jó vétel....
kellene nekem kormánycsonk 43 mm méteres belső átmérővel ha valaki bármit tud jelezze erre a címre "kaszas0718@citromail.hu" előre is köszönöm .