Mindenkit szeretettel várunk kiárusításunkra, amelyet vasárnap (június 16.) tartunk Esztergom mellett!
Új motoros dzseki lesz már 12.000 Ft-tól is, kishibás, értékcsökkent példányok pedig kevesebbért is! (Csak textilruházat: kabát és nadrág kiárusítása!)
A részleteket megtalálod a honlapunkon: www.mivesmotor.hu!
Az akciós termékeket postázzuk is, az árvízsújtotta településekre pedig átvállaljuk a postaköltség 50%-át!
Eladó:
GSXR 600/750 K4/K5 motorokhoz:
-K&N légszűrő, használt, jó állapot, frissen tisztítva, olajozva 8000Ft
-GIPro fokozatkijelző és környezetvédelmi tiltás kiiktató 17.500Ft (ez sztem más suzuki motorokhoz is jó)
-Power Commander 3 USB, ez is szinte akármihez jó, ha nem suzukiba rakod akkor a csatit kell átvariálni 40.000Ft
-Leo Vince komplett kipuffrendszer rövidített titán dobbal, sztem ez is jó 2000 utáni összes 600/750-re - 55.000Ft
Egybe az egész 100.000Ft.
- Thermoplasztik héjszerkezet, gyöngyházmetál fényezéssel vagy gumirozott matt felületű külső felület.
- Igényes plüss, antialergén béléssel.
- Microlock csatt (gyorsan könnyen ki és be csatolható racsnis rendszerrel) sisakkomunikáció előkészítés. X-City típusban.
- Súlya: 1000 gr. Átlátszó, karcálló plexi ami könnyen cserélhető.
A Roger tíusokhoz a gyári felül eredeti Yamaha sötétített , karcálló plexit adok ajándékba!
- A sisakokhoz jár még eredeti logóval elátott sisakzsák és a doboz.
- A sisakok újak soha senki nem használta őket!
- Az új ára 29.900.ft. lenne, de én 15.900.ft adom!
- Posta megoldható.Ország területén másnap átvehető, díja: 1980 ft.
Eladó alkatrésznek vagy egybe tavaly lett újra dugózva használva is volt . Tél leállás után most nem tudtam be indítani . Eladó cserélhető csak ne foglalja itt a helyet .
Sziasztok!Sürgősen eladó egy grand canyon bike collection kabát, semmi baja sincs, azonnal vihető!100%-ig vízálló és lélegző, férfi textil kabát!Sziasztok, és előre is köszönöm a válaszokat!:)
Ugyanitt f4i-hez segédváz, féknyereg tartó, légbeömlőcsonkok, hátsó lánckerék.