LED-es integrált indexek a legolcsóbban tőlem. Nekem nem a fórumtársak átverése a célom hanem a pozitív visszajelzések gyűjtése a külföldi oldalakon. Több embernek rendeltem, megbízható, pontos vagyok. Ha szükséged van az ebayről bármire bizalommal fordulj hozzám.
Ha valaki a Balatonra szeretne jönni neki ajánlom fel jöhet hozzánk!
motorosoknak kedvezmény csak az ajánlat kérésnél írjátok bele hogy motoros vagy pedig a sportmotoron láttátok a hirdetésem így +kedvezményt kaptok http://szallas.hu/sipos-apartm...
GSX-R1000 K1-be feszültségszabályozót keresek. Megfelel más típusból is, de jó lenne, ha a felfogatási pontok stimmelnének. Csak személyes átvétel érdekel, így Pest-Megye preferált.
Eladó egy normál állapotú nagytestű robogó.Önindítós,tárcsafékes,sisaktartós.A motorja kifogástalan,most lett henger cserélve rajta és a hozzá tartozó alkatrészek,a régi alkatrészeket meg tudom mutatni.Új akumlátor van benne,Külön ólajzás ki van kötve.Én keverékkel használtam.Km óra nem jó,hátsó lámpa bura hiányzik,ezt a képen is lehet látni.Világítás,index működik rajta.Csere esetleg 4 sebességes Simsonra.
Ár: 70.000 ft
Eladó alkatrészek Kawasaki
kx250
kipufogó 15000 pro circuit
váz 5000
kerék 6000
tank 3000
ülés2000
első teló20000
hátsó rugóstag 6000
hűtők 3000/db egyik ragasztott
ki árusítás vagy mit ér neked
35000 viheted az egész bazárt...................elérhetőség adatlapon
Szia
130.000 ft lenne 2.5 liter körül ehetnek ilyen motorok
de pontosan nem tudom . Tavaly vetem a gyereknek volt vele kit 5 x -ör De idén nem nagyon ült rá Igy felesleges hogy itt álljon
Ezért adóm el . Valahogy még nem olyan lelkes motoros a fiam, nem úgy mint én
Cserélném Arrow Tromboncino dobom kúpos karbon végű, vagy karbon palástú hasonló márkájú és jó állapotú dobra. Ami szóba jöhet Arrow, Akra, Yosi, Mivv, Bodis, Danmot stb
Ha esetleg valakit érdekelne egy Magellan terep bicikli az szóljon.125 váltós motorra cserélhető.(enduro,Sport,Naked)Bicó mostani értéke 120 e.Új ára 300e volt 2 éve.havernak kéne tanúló motornak.Ha valakinek va esetleg az szóljon köszi mindenkinek.üdv:Gaben
köszi