A Gabbard Morgan Anderson név mond valamit Nektek? Külföldről való motorvásárlás ügyben keresett fel emailben... Eléggé hitelesnek tűnik, de ellentétes véleményeket olvastam. Van, akinek vitték már igy el az eladó motorját, más azt mondja kamu... De mi abba a jó valakinek, ha 2 napig levelezik velem.. s ráadásul SEMMI olyan adatot nem kér, amivel tudna is valamit kezdeni.. (értem ezalatt bankkártyaszám, stb..) Kéri, hogy hova küldheti a futárszolgálatot a motorért, és a szlaszámot , amire a pénzt utalhatja.. Túl hitelesnek tűnik, viszont a mai világban.. ki tudja... ? Ha valakinek van tapasztalata hasonlóval, kérem irja meg! :) akár emailben is jöhet, ne offoljuk szét a topicot..
Tudok daxot is meg monkeyt is, egy ismim van rábuzulva, kipróbáltam 1x, de ha azt mondom a teljesítményére , h elég harmatos, akkor még elismerően szóltam. Ilyen kis mákdarálóért egy kosár almát nem adnék, de tudom a megszállottak.... , , ,
hozott annyi piát hogy még ürgét önteni is jutott belőle
email: rolanddanyi77@gmail.com
kawasaki zx-6r gyári 2003-2004 kipufogót mennyiért lehetne eladni? Vagyis mennyit ér egy ilyen?
Hátha érdekel valakit.
Motoros cuccok érdekelhetnek cserébe :):)
http://aprod.hu/hirdetes/gigab...
Valamint KIVÁLLÓ ÁLLAPOTÚ-minőségű sosem használt hát protektor 10.000 huf
krosszcsizma
Protektor
ajánlatokat az adatlapomon található emailre várom.
Eladó Oxford nyeregtáska hibátlan állapotban!
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Nincsen.
árukhoz képest egész jó terméket
de én Suzukis vagyok gsxr 50 eböl se sok van az országban én 2 tudok az itt áll a garázsban
Metzeler Sportec M3 120/70
Metzeler Roadtec Z6 170/60
Pirelli diablo 160/60
Pirelli corsa rosso 190/50
legújabb 2011.22edik heti, legrégebbi 2009 50.
1,5-2,2 mm közöttiek középen, vágásra szorulnak. Szélén 5mm.
Érdeklődni mailben, ár megegyezés szerint.
csonkamail kukac citromail pont hu
vagy ha láttam is hasonlót, észre sem vettem
azért a póni romet utánzatért én még a 10et is sokallottam volna
Kawa Zx7r-hez mennyi lenne
Köszi.