Teljesen hibátlan állapotú, kihasználatlanság miatt eladó. Kivehető, mosható a belső bélése. Én 186cm és 95kg vagyok, éppen jó rám. Személyesen Budapesten és Karcagon vehető át.
Ára:70.000Ft
mobil:06-30-629-4424
Felújított Yamahga Dt125R (ténylegesen felújított,rendszámos) eladó.+Sm szett ami a képen még nincs.Rengetek minden cserélve így akit érdekel annak leírok mindent.Külföldre költözés miatt eladó!
nem, szóse róla. barbi vett egy ugyanilyen tizennégyest, de az első hosszabb, kb 400 km-es etap után már tudta, h le fogja cserélni a buta, gyári csutkákat.
fájó összeg, de tényleg sokat dob a motoron, többet, mint bármilyen extra.
KEresek 2004 től hátsó sárvédőt ami egyben van a rajtszámidommal.
Kínálok 2002-2003 teljes idomszettet olyan minta ami a képen látható motoron van, csak SixDays Enduro matrica van rajta.
Valamint van ÚJ ! narancs polisport hűtőidom, ami az átlátszótankos ExC re való.
BUÉK!
remélem, megvan még a tavalyi zzr kormányt szállító ember elérhetősége... heteken belül szükség lesz még egy szettre a világ legdrágább alkatrészéből
Kellemes ünnepeket szeretnék kívánni minden volt és leendő vásárlómnak.
LEGOLCSÓBBAN AZ EBAYRŐL TŐLEM.
Plexik,fék és kuplungkarok, integrált indexes hátsólámpák a létező "majdnem" összes motortípushoz!Ezen kívül ha bármi kérdés merülne fel eBay rendeléssel kapcsolatban bizalommal fordulj hozzám! Innen a fórumról sok embernek is rendeltem már és mindenki maximálisan elégedett volt.
Nem a fórumtársak lehúzása a célom! - hanem az eBayen a pozitív visszajelzések "gyűjtése"
Ára:70.000Ft
mobil:06-30-629-4424