Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen meg van még.
Pesten lakom.Persze hogy jó rá nekem ilyen van 650 es dominátoron is.
hi...
magura kuplungkar megvan még ?
Helyileg hol laksz?
Nekem Yamaha Dt125R-re kell...Jöóó lehet rá?
Képek róla
elérhetőség: militaryshop@citromail.hu
gilera dna 180 eladó! 2002-es, hibátlan motorikus és esztétikus állapotban, metálfekete. komoly érdeklődőnek képeket küldök. garanciát adok állapotára, be is lehet vizsgáltatni helyi szervízben... ára 335e.ft nem zsákbamacska, igen megbecsült darab, de kategóriát váltok. 4 ütemű, sportrobogó...stb..
Csak első sárvédőm (4000ft)olyan mint a képen van meg a rajtszám tábla(3000ft)mindkettő fehér és vadonat új ha érdekel csörgess meg és megbeszéljük 0620 3498275
áá köszi. Nem igazán akart sikerülni.
Első sárvédő is eladó(fehér) olyan mint a képen?ÁRA?
Kp-ban mennyit kérnél érte?cak-pakk
Sziasztok. Van egy eladó T-mobile Pulse mini androidos okos telefonom :) Zsebkopott picit, kijelző fólia karcos, sérült azt cserélni kell. (800ft).
(elméletileg függetlenített).Kijelző bal felső sarka NEM REPEDT, ott a fólia feljött és inkább leszakítottam mert zavart.
Ha valakit érdekel email: csuly92@gmail.com.
Sziasztok PS2-őt adnék.
Cross cuccokért Pl:cross szeműveg,térdvédő,páncél...
Amit tudnék érte adni.
Egy vastag Ps2 lenne szó,kis esztétikai hibával.Viszi a backup lemezeket is.
Ami van hozzá 8 MB memkari,egy utángyártott joy, kábelek és játékok amik a következők.
Ps2 eredeti játékok:
-Stock car crash
-Need for speed
-Rayman M
-Ghost recon
Ps1 eredeti játékok:
-Total drivin
-Rainbow six
-Circuit breakers
-Mission imposible
Láva óra ára?
kipufogót keresek, a beömlő mérete 25-30mm közötti lehet.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz_750_genesis_fz_750-54
23440
Lenne egy pár Dunlop Trailmax enduro gumim
Sajna nekem kicsi....
Első 90/90R21 hátsó 120/90R17 DUNLOP TRAILMAX
első nagyon jó állapotban, hátsón minimális kopás, de nem sokat használt, közúton terepen egyaránt elmegy

Ára: 12e iá. (új ára 50e/szett)
Csere érdekelhet 18" hátsó cross gumi.
Hellósztok^^
Lenne egy eladó NSR80 blokkom (MBX,MTX ugyanaz, csak ennek váltó hosszabb kicsit) gyújtással karbival mindennel h berakd, 19990ft akciós áron
2 nagy gondja van, berugót valaki ráhegesztette, és 2es sebesség eltünt?!amugy erős a blokk,működik most is, az ár irányár!

Keresnék ROTAX blokkot, 127-125-123, bármi, csak a lényeg h egyben legyen mindennel (karbi,gyújtás,sttb...) h betudjam rakni a vázamba.Köszönöm^^

pudleiner@freemail.hu 30/9431048
Eladó nagyon jó és új Thor krossz-szemüveg!

http://www.kepesmotor.hu/ruha_...

Ha hivatkozol a hozzászólásomra akkor duplafalú-lencsét is adok hozzá csak 1000ft-ért!