Sziasztok Sony ericsson Xperia mini új HD-s! dobozában mindennel karcmentesen!
2 hetes teló! T mobilos. ELADÓ! ha esetleg érdekel valakit... emaileim@citromail.hu
Sziasztok!
Blaskó mihály vagyok,Tatabányán élek.
Lenne két jegyem a mai Syma csarnokban rendezett Nemzetközi Terem Super Moto-cross versenyre.Ma (2012.02.05.) 17:00 kor kezdődik.
A két jegy ára összesen : 5.000.-
0630/749-2686 ezen a telefonszámon érdeklődhettek!
Eladó iPhone 3G 8GB, fekete színben.(Osztrák) T-Mobile-os, nem tudom különbözik e a hazaitól. 2 hiba: hátlap alja repedt, plusz a töltő (adatkábel) mindkét végén a vezeték szigetelése sérült, képeken mindkét hiba látható!
Ára: 35k alku nélkül!
Jó állapotú, de feleslegessé vált személyautót cserélnék BÁRMI ÉRTELMES dologra, cross, enduro motor, segédmotorok, ETZ, motoros bőrruha, krosszsisak, k.csizma, láncfűrész, bármi érdekel. AZ autót egy ideje nem használjuk, és csak fizetem rá a biztosítást meg az adót. Készpénz esetén hatalmas kedvezmény.
Új bubis plexit keresek a mostani helyére (mivel bedobták kaviccsal )
Pontosan olyat akarok mint a mostani,ha valaki visszajelez küldök képet róla.(Távoli kép a zx6r topicban, 47797-es hsz-ben)
Aki úgy érzi tud segíteni (alkatrészbeszerző,ebay stb) írjon vissza,köszönöm
Móváridrz, vagy ha valakinek esetleg lenne "kis " méretű cross gumija kérem szóljon. 90/90-18 110/90-18 és 90/80-21 100/80-21 ilyesmi méretek lennének jók, a dt-n nincs sok hely és szögesgumi lenne belőle Előre is köszi
2 hetes teló! T mobilos. ELADÓ! ha esetleg érdekel valakit... emaileim@citromail.hu