Elado egy nagyon szép álapotu Aprilia AF1 replica 125 Olasz papirokkal egy szobabicikli 10 ezer forint egy Szintetizátor 20 ezer forint és egy Fujitu Siemens laptop 2 éve körüli cserélném jo motorra vagy alkatrészre vagy ezeket mind adom egy Rendszámso 11KW os motorért ami jo álapotban van az enyémnek anyni a baja hogy elsö telo szimeringet kel cserélni
nekem is van 2000 csak régi!kint beszoptam! De a házigazda(a szálláson)pótolta almapálimkával,ursus sörrel meg borral!Reggel nem kellett reggelizni csak vukkozni Ja nem kell lej
még mindig cserélném a kocsim!A rettenetes mazdát! Vagy kp 150 ezredes!Sűrgősen eladó4Most jöttem Románból és elfogyott a lejem mert elittam. Segítsetek
Sziasztok!
Eladásra vagy cserére kínálom a Nokia 5230-as telefonomat.
2010 év végén vásároltam. Vodafone függő. Minden tartozéka megvan + gyári autós tartó. Működő navigációval adom. 2év garancia van még rá. (ha tudnám hova raktam a papírját)
Cserébe is benne vagyok, de csak értelmes dolgokért.
Vagy 15 darab Mátyás király arcképével díszített papírdarab hivatalos fizető eszköz formájában. Vatikáni valutát nem tudok elfogadni.
flygabi@gmail.com
meg azt is hogy nem tudsz ráfizetni..
Eladásra vagy cserére kínálom a Nokia 5230-as telefonomat.
2010 év végén vásároltam. Vodafone függő. Minden tartozéka megvan + gyári autós tartó. Működő navigációval adom. 2év garancia van még rá. (ha tudnám hova raktam a papírját)
Cserébe is benne vagyok, de csak értelmes dolgokért.
Vagy 15 darab Mátyás király arcképével díszített papírdarab hivatalos fizető eszköz formájában. Vatikáni valutát nem tudok elfogadni.
flygabi@gmail.com
Akkor Bocsánat,hogy érdeklődtem!Üdv!