Az a baj hogy mocskos jól keresnek az emberek, ezért nem vesznek használt autót, hanem mindenki új autót vásárol. Mert dübörög a gazdaság, olcsó a frank, a dollár, és a font....szóval rongyos 1,3M-t nem fogják megvenni, már-már gyanúsan alacsony ár
Nálunk a Mama nem rejti véka alá a vendégek előtt ha apukának nem sikerült az esti attrakció vagy besült a mutatvány
Ezért van az hogy a hitvesi kötelességemnek a vesztesek nyugalmával kezdek neki
Múltkor ülünk ICE-al a konyhában,hazajön az asszony valami bevásárlásból,nyílik az ajtó,egyből kedveskedek
Én:-Szia drágám megjöttél?
Asszony:-Faszomat gyere már segíteni...........
ICE:-röhög-
jóó de ti lépés előnyben vagytok velem szemben. ha hagyjátok hogy megvegyem, akkor küldök a permetezővel megvédett barackfák terméséből főzött jóféle gönci barack pálinkámból
Te fűnyíró motoros,te...Az irigység beszél belőled, amióta hallottál egy motor hangot azóta irigykedsz.Nem is megyek arra többet,nehogy el akard cserélni a trolidra...
akkor javaslom El-nek hirdesse meg az asszonyt itt a topicban
bár nem tudom milyen extrákkal bír ama nőszemély ebben a nehéz gazdasági helyzetben nehéz lesz túladni az asszonykáján
Szóval 1.3-ért valakinek?
Bocs,de már elkelt!
barátok közt II...
Ezért van az hogy a hitvesi kötelességemnek a vesztesek nyugalmával kezdek neki
mármint annyit kell adj hozományként mellé
Én:-Szia drágám megjöttél?
Asszony:-Faszomat gyere már segíteni...........
ICE:-röhög-
Azt nem lehet benzinre cserélni,a páleszt viszont igen....
de legyen inkább lekvár
(talán egy teli hitelesre)
Hm?
Figyu zacsis,a cucc azé aki megszerzi.Felhívom a feleségét,hogy többet adok érte mint te, aztán szívhatod a zacsit......
bár nem tudom milyen extrákkal bír ama nőszemély ebben a nehéz gazdasági helyzetben nehéz lesz túladni az asszonykáján
Még összevesznétek rajta melyikőtök rakja bele a busába ahelyett a hitvány Suzuki blokk helyett
Van amikor még motorozás közben is papucsot hord.....