SZIAsztok Szeretnék 1crossmotort venni..de tanácsot szeretnék kérni.hogy milyen tipust javasoltok 2v4T jelenleg 1 kx125van de már unalmas meg öreg is pályára nem szivesen megyek idős évjárata miatt!
Alkatrészeimet cserélem (akármire,háziállatól,szerszmokonát mindenre,de azért tehén trágya nem kell :)
Amihez lenne!
DERBI/ROMET/MZ/ETZ/PUCH/JAWA/BABETTA/KTM/APRILIA/GILERA/CAGIVA/
STBSTBSTB Gumijaim is vannak 100-160db motorokra!
cseréelm is meg el is adom mond mihez kelene mondom h van e robogókhoz is sokmindenem van (mostbontottam6db ot!
Keresek CBR 600 F2-höz olajnyomás jeladó gombát! Ha valaki tud, vagy van neki írjon!
Ugyanitt eladó egy 51fogas lánckerék CBR 600 F2-re. Ha valakit érdekel írjon. Csere érdekelhet pl első fékmunkahengerre.
hát nem láttam felsorolva de próba szerencse...
Yamaha mint idomok érdekelnének ha vannak.
üdv: Zsolt
Amihez lenne!
DERBI/ROMET/MZ/ETZ/PUCH/JAWA/BABETTA/KTM/APRILIA/GILERA/CAGIVA/
STBSTBSTB Gumijaim is vannak 100-160db motorokra!
cseréelm is meg el is adom mond mihez kelene mondom h van e robogókhoz is sokmindenem van (mostbontottam6db ot!
Ugyanitt eladó egy 51fogas lánckerék CBR 600 F2-re. Ha valakit érdekel írjon. Csere érdekelhet pl első fékmunkahengerre.
Pár alkalommal használt, teljesen újszerű állapotban! NAGYON kedvező áron eladó. Új ára akciósan 80eft.
.
Eladó lett a vasam:
Honda CBR 600RR Tricolor 2005-ös extrákkal
Komoly érdeklődő esetén meg tudunk egyezni.
Üdv,
Jocee
4 db egyforma (az egyik ragaszót) 2000 Ft
2 db karbonos (semmi baja) 1000 Ft
Honda Ns 125 R tömítés garnitúra + teleszkóp szár védő 2000 Ft
Ha valakit valami érdekel szóljon
Rengeteg motoros ruházatom van eladó!
90%-a ÚJ!
És van egy pár használt is.
Férfi-Női
Cordura, bőr
kabát, nadrág, kesztyű, kombi stb
Márkák: Vanucci, Polo, Dainese, Bering, Hein Gericke, Probiker, Frank Thomas, Spyke, Büse stb
http://www.vatera.hu/listings/..." target="_blank">motoros ruházat
Pár kép ízelítőül...