Eladó ÚJ SIDI ST Kék 39 es sportcsízma ALKALMI ÁRON!
38 as lábra jó, tehát lábfetisiszta URAK! Őrizzetek meg párotok lábainak szépségét egy esetleges balszerencsés esés után!
Vagy vagány MOTOROS CSAJOK! Miért ne lehetnétek egyszerre Trendik és biztonságban?
eladó Cagiva alkatrészek.
Karbi dellorto 28 -12e
henger Gilardoni 2, fejjel 20e. Power nyelvet le kell csiszolni
Szívócsonk és power nincs meg.
Esetleg kerek lámpás Mito hátsó ülést és plexit beszámolok.
Üdv Mindenki!
Egy jó cimborám megkért, hogy linkeljem be ide fórumra is, hátha valakinek itt tetszik meg! Elindult az a "bizonyos bogár" a fejében, és váltana! ELADÓ az XJR!
Szebb jövőt!
Hali!
Eladó 50-es méretű Berik bőrkabátom. Nincs szakadás rajta, kisebb csúszás nyom van a bal könyök részen, ami nem észrevehető.
Kinőttem sajna azért válok meg tőle, pedig szívesen hordanám még, mert semmi baja és kényelmes, jó választás volt
Ára: 30 ezer ft. Újonnan 65 volt. Nem alkuképes, gyere el és próbáld fel. Én 185 cm és 75-80 kiló.
ha annyiert behozod vegyed :D
vazze kint minden féláron van még a levegő is szóval ez nem jó ok
amugy én itthon vettem 45-ert
de ha nem akar senki cserélni az se gond akkor befogom ezt is meg veszek egy bőrruhát csak feleslegesnek tartom a kettőt de ha nem kel senkinek akkor megmarad, enni nem kér :D
cserélném vadiúj protektoros kabátomat egy vagy kétrészes börruhára
olyan 183 cm magas és 78-80 kg
a kabát egy x-element level 3-as kabát L-es méretű csak felpróbálva volt 1x
kivehető termo béléssel és kivehető eső béléssel +könyök váll és hát protektorral
Sziasztok Motoros Barátaim!
Eladó lenne pár alkatrész !
ETZ,MZ,Puch,Jawa,Romet,Simson,Tomos/APN4/5/6MEg sok tomos...
ÉS még ami lenne ,1 Peugot Robogó Hátsó Futómu :gumi,kerék,teleszkóp,sárvádő,fékárcsa,fékmunkahenger Ha komplettan kell olcsóbb jóval!
nononono@citromail.hu ra írjatok Telszámom :06308346400
Köszönettel:
Tóth Norbert
Ha meg van még a mély láda + erősítő és kifogástalanul működik, akkor engem érdekelne 10 000 Ft-ért :)
Mi hamarabb írj.
Üdv: Zsolt