Aprilia RX 125
2T, vízhűtés, power szelep, 36 Le
Bajok: itt-ott a használatból eredően karcos, bal oldali légterelő idom egyik 2 cm-es csücske letört, első teleszkópokban szimmering csere és olaj utántöltés kellene, km óra meghalt. Ezeken kívül minden működik és jó.
Még 600 km-en bejáratós, első túlméretre fúrt motor, teljesen új lánckerekek és lánc, pár napos akksi.
Fúrni-faragni vágyóknak vadiúj szerelt supermoto kerékgarnitúra is van.
Irányár mindenestül 200e Ft. Csere-beszámítás érdekel: robogó, bicikli, mobiltelefon, számítógép, bármilyen műszaki cikk, stb.
bármit adtam fel utánvéttel akár 72ezer forint utánvétes összegnél is 3150Ft volt a posta költség...ha te előre kifizeted a postaköltséget,akkor az utólagosan hozzáadják az értékéhez és te visszakapod...20000ig ez 1690Ft és hétfőn ha feladod keddre megkapja,péntekig visszaér a pénzed! nekem eddig mindig megjött,már csütörötökön,ha jgy adtam fel....pedig az ország másik végére ment az a csomag is...
szal fizessd ki előre és 1690...ha vevő fizet akkor akár 3ezer is lehet szerencsétlennek
2T, vízhűtés, power szelep, 36 Le
Bajok: itt-ott a használatból eredően karcos, bal oldali légterelő idom egyik 2 cm-es csücske letört, első teleszkópokban szimmering csere és olaj utántöltés kellene, km óra meghalt. Ezeken kívül minden működik és jó.
Még 600 km-en bejáratós, első túlméretre fúrt motor, teljesen új lánckerekek és lánc, pár napos akksi.
Fúrni-faragni vágyóknak vadiúj szerelt supermoto kerékgarnitúra is van.
Irányár mindenestül 200e Ft. Csere-beszámítás érdekel: robogó, bicikli, mobiltelefon, számítógép, bármilyen műszaki cikk, stb.