Hát elég ritka az a típus sajnos. Anno adtam el ilyen dobot átalakított verzióban, de nem érkezett negatív visszajelzés róla... Az is vmi RX-re került rá asszem... Az első képen láthatod, hogy nézett ki.
De hogy milyen irányban változik a motorod teljesítménye, azt nem tudom megmondani...
A második képen a mostani eladó kipu van, ilyenből készült az átalakított is...
az a problémám, hogy nem találok az enyémhez ilyen alkatrészeket. Fémmegmunkáló cégnél dolgozom, tehát nem ügy alakítani. Az én végdobomat kiherélték sajnos. Csak nem tudom hogy a teljesítményt befolyásolja e ha azt a KTM végdobot felteszem rá.
Nem tom milyen van a tiéden...
Bármit bármire fel lehet rakni, max kicsit faragni kell rajta, tehát a tartókat áthelyezni, meg a cső méreteket összehozni. De én azt mondom, hogy nem érdemes annyit vacakolni vele. Nem célom, h átverjek bárkit is..
ELADÓ GYÁRI KTM EXC 2t VÉGDOB! 8.000ft áron, szép állapotban, új gyapottal... csere is érdekel EXC 200/ 205/ 300 egyenes v tuning végdobra ráfizetéssel!
Használt de jó állapotú CMS bukósisak eladó.A sisak nem törött nem sérült,csak kisebb karcok vannak rajta.A szivacsozása is jó,nem elgyengült.Mérete:58-59. Ár:9000Ft
Record pulóver. Kétszer használt,szinte új pulóver.Eredeti!
Nem sérült és szakadt.Ár:10500Ft
Etnies sapka.Nem sokat használt jó állapotú.Szakadás ezen sem található és sérülés sem.Flexfit-es. Mérete:S-M.
Ár:4500Ft
Ha valamelyik felkeltette a figyelmedet írj bátran!
Dainese T3 bőrruha 52-es piros-fekete-szürke(horzsolás az alkaron)
25.000 forint
Suzuki hátizsák hibátlan állapotban 12.000 forint
Alpinestars cross mez XL-es 10.000 forint
UFO cross nadrág 34-es 5.000 forint
Esőruha 10.000 forint
Scott kisméretű cross kesztyű 5.000 forint
Dainese 42-es csizma (orrszakadással) 10.000 forint
Nokia N97-es dobozában, karcosodás elleni fólia+tükörfólia+1 tükörfólia,füllhallgató ,adatkábel,töltő 45.000 forint
EMAIL: richard.horv@gmail.com
TELEFON: 0630/3919798