azért egy bizonyos életkor és/vagy súly felett nem az igazi az az 50es
személy szerint meg is őrülnék ha ilyen 50km+ távokat kellene megtenni egy berregővel
akkor már inkább (villanyos) bicikli
na még jó hogy eröl szol az oldal nemde , megoszuk egymás tipeit , nem vagyok milliomos se êletmüvész nem telik töb 100 E motorokra , nade énis visza olvazsgatam az oldalt elég vices ki mivel megy vagy mit hasznàl 50 esként ,
Szia Józsi! Nem vagyunk egyformák. Ez van.
Ja, mutatok 1 képet, aminek mottója: " Magyarország jobban teljesít! "
És láss csodát, milyen magasra tudunk pricckolni!
Na temár tuc mindent nics jogsi meg biztositás akor tevagy az isten nemde ? 50 enest nemkel vini eredet vizsgára meg nemkel müszaki és eböl kifojolag nem nézik meg a motort a biztositonál csak a számokat kel diktálni :) persze ha balesetvan ésha a meg nézik a motort akor gikszervan , az életis egy játék:)
nem kell más csak nekimenni egy drágább kocsinak aztán mondjuk elreped a hátsólámpa búra
már oda van a robogó ára
ha meg lökhárító is karcos lesz aztán fényezni kell akkor pörögnek ám a 20ezresek
vagy egy tükör le-kitörik....
és ezek gagyi kis hibák, ha már fém idomok is sérülnek akkor lehet a vesét is eladni a javításhoz
szóval ennyit szerintem nem ér meg hogy pl 70 helyett 120al tud menni a motor
Ezzel az a gond hogy a biztosításod se jó hozzá, gondolom jogsi sincs. Ha történik egy baleset amiben nem te voltál a hibás akkor is te leszel a hibás mivel közúton nem vehetnél részt a forgalomban. És ha bizony az anyagi kár jelentős lesz akkor lehet majd vakarni a buksit hogy miből rendezi az ember. Na de te tudod.
Egyébként a Kymco-nak ugyanaz a kaszni az 50-es, 125-ös és 250-es motor esetében, és 50-es blokkal csak Magyarországra gyártanak.
És az 50-es is képes folyamatosan haladni 55km/h-val.
Legalább eggyel kevesebb okostojás lett itt..........
személy szerint meg is őrülnék ha ilyen 50km+ távokat kellene megtenni egy berregővel
akkor már inkább (villanyos) bicikli
aki tökös az akkor is legyen az amikor ki kell csapni az asztalra a zsetont
Ja, mutatok 1 képet, aminek mottója: " Magyarország jobban teljesít! "
És láss csodát, milyen magasra tudunk pricckolni!
Sok sikert a 125/50 gépekhez.
Én belenyúltam.
már oda van a robogó ára
ha meg lökhárító is karcos lesz aztán fényezni kell akkor pörögnek ám a 20ezresek
vagy egy tükör le-kitörik....
és ezek gagyi kis hibák, ha már fém idomok is sérülnek akkor lehet a vesét is eladni a javításhoz
szóval ennyit szerintem nem ér meg hogy pl 70 helyett 120al tud menni a motor
Meg,hogy rendszám kel majd a ropogókra is.
És az 50-es is képes folyamatosan haladni 55km/h-val.