Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké.
Mindjárt jövök fürdetés van
Mesélj....mi van veletek? Család jól van?
nem probléma
Ha időben gondolkodom...akkor azt is oda rakhattam volna,mert én kinyomtattam már amikor le töltöttem
Szia.Már letöltöttem biztos jó lesz!
Szia Át küldtem a kapcs. rajzokat.....remélem kivehető?
Ez igaz.....itt nálunk is landolt már egy olasz kamion.Szegény faszi.....kinlodott is amire meg tudott fordulni
A GPS csak kölcsönbe volt....
jó a GPS-csak tegyen rá IGO + ot és nem lesz kec mec
de ha térképpel megy is megszorul az sem jelzi az út szélességét
Szegény kamionos..meg a többiek
Remélem ezt jó példának vesz a mi Csibe barátunk is Na csak azért mert párszor minket is átbaszott a Csibe műszere
Rendicsek
Sasa...ez tök olyan mint amit a Laci csinált......csak más fajta a cam....
akkor hajrá addig szépen tisztogatom a gépet minden jó legyen neked
5 hetes lottó lett feladva Bammeg ha nyerek azonnal kapsz egy nagyobb gépet.....a Tomi51 egy akkora robogót kap mint a Csibe motorja...a Lackó is kap egy fűtött motorgarázst
már is este nem alszom hanem sikálok
Jó napokat építő mester
Sikáld le a motoromat.....a lottó fel lett adva
Szia apró acél háló olyan mint a csibe drót és alá kell ragasztani törött cserepet és rá a hálót úgy hogy sok szöget kell bele verni és rá kell csavarni a drót huzlat és jó erős legyen a malter én 1 zsák oltott meszet és egy zsák 25 kg- os cementet tettem egy gépbe abból lesz 2 nagy talicska malter
Szia Laci!

Látom eléggé lemállott a fal. Hogyan pótoltátok ki?
Szia azt mondtad hogy félsz a javítástól a házon na ezt csináltuk a tiéd ehhez képest semmi csak 1 játék
Szia!Elmentettem a hifi decket is-megtaláltram4Majd mailban dobd át a rajzokat,nekem jóisten tudja hol vannak!
De jól néz ki!
Ez mekkora biznisz b*sszátokmeg... Laci nem állsz neki ilyeneket gyártani?