Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Na ja..................Qrva meleg van................
Ma megtankoltam,de lehet meg is marad a tank benzin.. ,kutya meleg van-lesz ..
Jön valaki Pápa felé?
köszi!
ja a legegyszerűbb ha újra kivonatja az embered a mocit 6 hónapra, ez 2800 Ft azt hiszem, így nyersz időt a műszakira.
Ugyanannyi mint a kivonás (de ha megvárod amíg lejár az ideiglenes kivonás) akkor automata visszakerül forgalomba és fizetheted a terheit. Ha nincs műszaki ne lábon vidd haza, csak ha elég bátor vagy. Műszakiztasd le (adatlappal) és vidd az anyagot az okmányba. Addig nem írják át amíg nincs leműszakiztatva, de adás-vételtől számítva 15 napod van átíratni, ha ezt nem teszed meg (APEH 5.000 bírság, Rendőrség 30.000). Szóval ha megveszed, és aláírjátok ledátumozva az adás-vételit akkor 15 napod van műszakiztatni és átíratni (beleértve a szerelést ha kell) különben bünti lesz a vége. Remélem segítettem
szevasztok! Kérem mondja meg nekem valaki hogy egy 2004es gsxr 1000nek az újbóli forgalomba helyezése mennyibe kerül? Fél évig ki volt vonva de most újból forgalomba kéne helyezni! kerestem neten de sehol nem találtam Nagyon fontos és nagyon sürgős! Előre is köszönöm! nem az én nevemen van a motor és 2010 májusában le is járt a műszakija. ma mennénk érte csak nem tudom hogy ilyenkor mi a dörgés. szóval nem az enyém még a motor műszaki nincs rajta.Hogy tovább?
Tornyi:

Kérdés:
Mennyire kell leitatnom téged Polgárdiban, hogy jó áron elvállald a már feketére lefestett Pannóniám csíkozását? Piros csík, közepében arany. Még darabokban tudnám vinni a tankot, oldaldobozokat, láncvédőt. Azt hiszem máson nem volt csík. Sárvédőkön nem tudom.
Jujj de meleg van........
Megy valaki motorolni?
30/5542872
Ténneg! Nem próbáltam! Köszeee
Hi! ott az adatlapján...az nem múkod?
Pray számát tudja valaki? Ma mennék zeg felé, és beszélnem kéne vele!
gurulsz ma el?
sasa nem grasz ma el?
Kis foto vagy mtorozás?
Szia Tomi Azzal konvertálok én is
ma délután valaki valamerre?
Probáld ki a format factory 2.2
Mindent-mindenbe lehet konvertálni.
holnap utalok, ma nem értem oda
Mivel konvertálsz?Hátha tudok jobbat
Sziasztok!Légyszi küldd át a linkeket!
Ja és Csibe ha szabin lesz,levágunk egy Balaton körüli nézegelődést vmikor,talán 300 kmt,jössz nem?
na ez sikerűlt Már nálad van,azaz mail
A jó munkához idő kell.
1óra29perc és feltőlti Qrva gyors mi?