De van......amikor elindultunk hazafelé a gyenesi kv után.....és elváltunk.azt egybe felvettem,csak még konvertálnom kell hogy kisebb méret legyen Ha kész azt is átküldöm
Ne is említsd ezt a szót mert ideges leszek a hallatán. Egész héten meló csak pár óra a következő szolgálatig, még egy sör sem fér bele. Nagy az ellenőrzés mivel valaki nem tudott ellenállni sajnos.
'99-ben még oda kellett, '07ben már nem!
ma mentem pécs felé, erre magyarszéknél utánam fordítja a kamerát...visszafordultam, mondtam neki: ezt ugye Te sem gondolod komolyan. mondja: majd meglátjuk! válaszul közöltem: tudod mit, leszarom! aztán elnyeleztem...
Sziasztok én reggel eljövök Pápára melózni motorral ,dél körül végzek ha van kedvetek gyeretek el erre és felnézünk a bakonyba! Én múltkot nagyon élvezetem!
Köszi. Nincsen hosszabb?
De küldtem egy nagyon rövid vidit Nézd meg a mailodat
Ne is említsd ezt a szót mert ideges leszek a hallatán. Egész héten meló csak pár óra a következő szolgálatig, még egy sör sem fér bele. Nagy az ellenőrzés mivel valaki nem tudott ellenállni sajnos.
ma mentem pécs felé, erre magyarszéknél utánam fordítja a kamerát...visszafordultam, mondtam neki: ezt ugye Te sem gondolod komolyan. mondja: majd meglátjuk! válaszul közöltem: tudod mit, leszarom! aztán elnyeleztem...
Sasa merre mész?
Elutaltad?
HOZZATOK PIÁTIS! Biztos ami tuti:D
Poker zsetonszetje van valakinek? Nekem csak 300zsetonos van ammeg kevés.
Tibi szüljél sünt!