Ide íratkozzon,aki jön,kimásolással bővítsétek a listát légyszi:
JÚLIUS 3. "Nekem a BALATON a RIVIÉRA túra"
Találkozó az M7 kivezetőjénél lévő Shell kútnál a MC Donaldsnál reggel 10-kor :
RÉSZTVEVŐK:
-Ancsy és (Tibi)
-RRcat és Zsozsek
-Hofizoli és Piri
-RZ
-Jazmer
-papesz
-Szabi46 és párom
-Hondalaci600 és pár Keszthelyi RR es
-Toth Brigi
-Vitya és Brigi
-BalázsHRC és pár Kaposvári motoros
-R6 Ildi és párja
-Eddagirl
-Davide02
-Zsolt
-Ancsy neve alatt a száguldó angyalok csapata található csak nincs kiírva az a kb 15 név
Na itt a lista aki 100% hogy jön annyi hogy Siófokon lesz a végállomás pont középen találkozunk ők Pestről és a környékéről l mi innét kaja pia fürdés aki amit akar
Nekem a Corsa nem tetszett... Kb 4000Kmt mentem egy 07es R1el Corsákon ,de nekem valahogy nem jött be ,olyan fura volt ,nem érezetem hogy hol a tapadás vége... Érzéketlen volt talán ez ajó szó rá! A régi Pilot powert szerettem a KardosPeti is azzal jár a Z1000én... Jó gumi.... Szerintem próbáld meg a Pilot Onet... Ha van 2ct-s akkor azt a két komponensű gumik tök praktikusak! Most én azt rakattam fel ,és tökkíváncsi vagyok!
Én most nagyon gondolkodom a power one-on, mert 43.800ra le van dobva egy helyen...egy havernak az van fenn zx-10en és 15 fokban közúton peremig használja és radírozódik rendesen.
mi a véleményed? diablo corsa III, vagy ez?
Pilot One! Azt írták róla hogy inkább pályára való mert közúton nehezen melegszik fel... Ez valahol a pilot Power és a pilot race között lehet! Mindenesetre jól néz ki! De ha tudod párban rakd fel szerintem...
nem vágom mi ez!