Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ez honnan hova?
nem vágom mi ez!
Blue Hornet ,Brigi,Én innét eddig
eza túra hova?
Innen kik jönnek?
Dunlop Sportmax Qualifier RR is egy jó gumi Lakatos Robi esküszik rá hogy lapon van is jól tapad
Ide íratkozzon,aki jön,kimásolással bővítsétek a listát légyszi:

JÚLIUS 3. "Nekem a BALATON a RIVIÉRA túra"
Találkozó az M7 kivezetőjénél lévő Shell kútnál a MC Donaldsnál reggel 10-kor :

RÉSZTVEVŐK:
-Ancsy és (Tibi)
-RRcat és Zsozsek
-Hofizoli és Piri
-RZ
-Jazmer
-papesz
-Szabi46 és párom
-Hondalaci600 és pár Keszthelyi RR es
-Toth Brigi
-Vitya és Brigi
-BalázsHRC és pár Kaposvári motoros
-R6 Ildi és párja
-Eddagirl
-Davide02
-Zsolt

-Ancsy neve alatt a száguldó angyalok csapata található csak nincs kiírva az a kb 15 név
Na itt a lista aki 100% hogy jön annyi hogy Siófokon lesz a végállomás pont középen találkozunk ők Pestről és a környékéről l mi innét kaja pia fürdés aki amit akar
feláras extra volt
a Chips extra vagy széria?
A One lesz úgy érzem...leszállítva 46 körül jön ki, megkérdeztem itt helyben, 51. majd lealkudom.
halvány fogalmam sincs én a másik autóból szedtem ki, azt meg még bőrösen vettem. Most jutottam el odáig, hogy kiszedjem
Michelinre mindenki azt mondja hogy megváltozik a keveréke mikor a kopás jelző kilátszik de amúgy jó gumi
Bőr! na ezen már én régóta gondolkodom! Mennyibe kerül kb?
Nekem a Corsa nem tetszett... Kb 4000Kmt mentem egy 07es R1el Corsákon ,de nekem valahogy nem jött be ,olyan fura volt ,nem érezetem hogy hol a tapadás vége... Érzéketlen volt talán ez ajó szó rá! A régi Pilot powert szerettem a KardosPeti is azzal jár a Z1000én... Jó gumi.... Szerintem próbáld meg a Pilot Onet... Ha van 2ct-s akkor azt a két komponensű gumik tök praktikusak! Most én azt rakattam fel ,és tökkíváncsi vagyok!
Nincs kicsukva, bár ma délutánra terveztük a BMW bőrözését (tegnap kirámoltuk a másikból a cuccokat)
Szól há! De az időpont lehet kedd lesz vasárnaphelyett... még jelzek mindenképp
Szia!

Én most nagyon gondolkodom a power one-on, mert 43.800ra le van dobva egy helyen...egy havernak az van fenn zx-10en és 15 fokban közúton peremig használja és radírozódik rendesen.
mi a véleményed? diablo corsa III, vagy ez?
Pilot One! Azt írták róla hogy inkább pályára való mert közúton nehezen melegszik fel... Ez valahol a pilot Power és a pilot race között lehet! Mindenesetre jól néz ki! De ha tudod párban rakd fel szerintem...
Csőváltó Sasa! Ma délután ütközhetünk,1 után ráérek. Lehet megjátszom a gumicserét is. Segítesz?
Ja-ja,szódával elmegy!
Pogi. Nem vagy olyan kicsi ,meg már van személyid is
Pray! A "kicsiknek" is szol ez?
Szóval senki sem megy Pringre 8-án?
Power 2CT ?
Szerintetek? Ismeritek ezt a gumit? 2009/7 heti gyártású Michelin Power one 2CT,ezt tervezem előre,volt valakinek ilyen gumija?(bal szélső)