Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát miért nem szóltál? De előtte mindenkinek le kellene menni a pályáról, hogy ne zavarjanak bennünket.
Uff Sántakígyó testvérem
A pancsiringre gondolsz? Nagyon jó volt Leg közelebb Ti is le jöhetnétek,mennénk 1-2 karikát a pályán
Jóreggelt!
Polgárdi-Polgárdi?
jó estét öreg Harcosok!
Üdv Pogi!
Hát már ideje lenne, nem kellett volna lelépni vagy visszajöhettél volna, behoztam volna a motorodat Te meg az éjszaka leple alatt átúsztál volna a táborba.
Hallottam nemrég elmentél megnézni a nagyokat, milyen volt?
Szia Csibe majd motorozunk egy nagyot,és akkor meg mutatom hogyan kell dönteni (után futó azért legyen készenlétben)
Ezt tanúsíthatom, nekem már többször is sikerült.
Szép estét mindenkinek!
szép estét ifjúság
Az megy nekem is még a tükör is leér ha perecelek
Jogos...
Minden motort lelehet dönteni,akár a fejidomig is ,csak akkor már valószínű festeni is kell. .
Én is imádom! Mármint az enyémet
Nem köridőre kell menni 'busával, hanem élménypályázásra. Arra nekem is/meg tökéletes
Ez így van! Magas plexi ,kényelmes ülés ,alacsony lábtartó és kb175ló nembeszélve a hegynyi nyomatékáról! Túrára termett! De pályán jobban boldogul mint a múltkor velünk köröző sorkettes 800cc túraenduró BMW... Bár múlt alaklommal volt ott egy GS1200R BMW az is Túraenduró ,elöl elgalább 19"os felnikkel ,bütykös gumikkal és győzetm elmenni előle... Dúrván nyomta a pali...
Igazából persze lehet nem rossz de valójában nem erre találták ki a 250 kg-jával!
Ez egy barom i erős túrasport, ezzel nem azt mondtam nem lehet pályázni vele de nem erre fejlesztették! :)
Én imádom mondjuk!
a Busa jól burul ,csak gyorsan leér a lábtartó... egy 08asal volt szerencsém menni ,nekem tetszett.
Én már kinőttem abból a korból te kis takony! :))))
Nem ám besértődsz!
Csak vicceltem!
Nemszeretsz legózni?
áronkám inkábbnem!
Nincs kedvem fényezni!
Még a végén zavarba jössz!
Ezt Tesómék vették fel a CSB-n él még:D Háttérben a TóthPeti pofázik:D

Adjatok a kezembe egy busát, miben fogadunk hogy lerakom idomig!(nemúgy mint az enyémet legútóbb )
Remélem idén feljutok hungaro ringre és segít egy két dologban menyus! :)