Üdv Pogi!
Hát már ideje lenne, nem kellett volna lelépni vagy visszajöhettél volna, behoztam volna a motorodat Te meg az éjszaka leple alatt átúsztál volna a táborba.
Hallottam nemrég elmentél megnézni a nagyokat, milyen volt?
Ez így van! Magas plexi ,kényelmes ülés ,alacsony lábtartó és kb175ló nembeszélve a hegynyi nyomatékáról! Túrára termett! De pályán jobban boldogul mint a múltkor velünk köröző sorkettes 800cc túraenduró BMW... Bár múlt alaklommal volt ott egy GS1200R BMW az is Túraenduró ,elöl elgalább 19"os felnikkel ,bütykös gumikkal és győzetm elmenni előle... Dúrván nyomta a pali...
Igazából persze lehet nem rossz de valójában nem erre találták ki a 250 kg-jával!
Ez egy barom i erős túrasport, ezzel nem azt mondtam nem lehet pályázni vele de nem erre fejlesztették! :)
Én imádom mondjuk!
Hát már ideje lenne, nem kellett volna lelépni vagy visszajöhettél volna, behoztam volna a motorodat Te meg az éjszaka leple alatt átúsztál volna a táborba.
Hallottam nemrég elmentél megnézni a nagyokat, milyen volt?
Nem köridőre kell menni 'busával, hanem élménypályázásra. Arra nekem is/meg tökéletes
Ez egy barom i erős túrasport, ezzel nem azt mondtam nem lehet pályázni vele de nem erre fejlesztették! :)
Én imádom mondjuk!
Nem ám besértődsz!
Csak vicceltem!
Nincs kedvem fényezni!
Még a végén zavarba jössz!
Adjatok a kezembe egy busát, miben fogadunk hogy lerakom idomig!(nemúgy mint az enyémet legútóbb )