Jó választás! Nekem az első ilyen most és tetszik nagyon! Bár most felrakatom a hátsó párját előre,kíváncsi vagyok arra is. Pirelli diablo supercorsa.A hátsó nagyon jó,gondolom előre is jó lesz.
Olvastam erről az oktatásról... Kizárólag kezdőknek ,előzni nem szabad... Ahogy nézem ez inkább olyanoknak való aki még közúton se húzza neki... Úgyhogy ezt szerintem én kihagyom és ha azt mondjátok ,hogy tényleg fasza és hasznos volt akkor majd benevezek a következőre... Már csak a 8.át kéne megoldanom ,akkor kezdődik aBalatonSound és a barátnőm meg a többiek már ebéd után le akarnak mennei... na ezt még meg kell beszélnem az asszonnyal!
Szia!
Megpróbálok elmenni én is. Egyenlőre fogalmam sincs hogyan dolgozom,folyamatban van az áthelyezésem khelyre. Remélem szabad leszek és a lé is összejön!
Én is szeretnék menni Pancsira ,de még nem döntöttem el ,hogy 7.én vagy 8.án... Az oktatás biztos hasznos lenne ,de nyílt napon szívesebben mennék! Hányan mentek és ki melyikre menne?
én a 7.ére megyek, ha addig fel nem gyújtom a motort. be kell lövetnem a futóművet vagy rugóstagot, mert igen fura vmi.
Sajna nekem csak a 7-e jó!
Péntek reggel meg indulunk polgárdiba!
Úgy néz ki sokan megyünk!
Megpróbálok elmenni én is. Egyenlőre fogalmam sincs hogyan dolgozom,folyamatban van az áthelyezésem khelyre. Remélem szabad leszek és a lé is összejön!
Ridingsoul?