Na igen Most tekerhetem tovább azt a blokkot,de a középső része is nagyon darázsfészkes......el tart egy darabig
de ha erre jársz....ugorj be (a kötelező KV-ra)
Jut eszembe......nem néztél motort a damilosomra?
Hát igen.....elég rendesen....sőt! Olyan vihar volt itt hogy meg rongálta a villany vezetéket ami a lakásbol a mühelyembe megy.Csak szikrázott meg sisteregve füstölt.2orát gubbasztottam a háztetőn amire rendbe hoztam,de most már jó
Én is maradok,pedig csütörtök este nagyon sokan voltak és nagyon jó volt a hangulat.De meg eredt az eső elég rendesen és mindenki a sátrábol hallgatta a koncertet.Reggel amikor felébredtem már alig voltunk........
Szar az idő járás......
Itt is nagyon esőre áll.....az este is szakadt az eső.
A Csibe fel is hivott de ott akkor nem esett ,sőt...baszott jó buli ment,mert vigyorgott a telefonba
Hát igen....én is azért jöttem haza.Ha szép idő lenne akkor maradtam volna,de ilyen időben nem. Mindenütt sár van. Inkább polírozom a pancsi blokkot tovább,azaz elöbb le pajszerolom rola azt a vastagon rárakodott agyagos sarat...................
Ez jó
A Csibewer még ott van,de én hazajöttem .nagyon sok eső esett csütörtök éjjel és sok jutott a sátramba is belőle.
De ha menni akarsz pacsára akkor szolj és meg csörgetem a csibét hogy hívjon mentőt
de ha erre jársz....ugorj be (a kötelező KV-ra)
Jut eszembe......nem néztél motort a damilosomra?
Szar az idő járás......
A Csibe fel is hivott de ott akkor nem esett ,sőt...baszott jó buli ment,mert vigyorgott a telefonba
A Csibewer még ott van,de én hazajöttem .nagyon sok eső esett csütörtök éjjel és sok jutott a sátramba is belőle.
De ha menni akarsz pacsára akkor szolj és meg csörgetem a csibét hogy hívjon mentőt
Dolgozol ma is?
Szia!Láttalak ma Vásár téren! Legközeleb tessék szólni,ha erre fúj a szél
Skubizzátok! Itt még óvatos voltam. 2.ik szet most töltődik... ottmár kezdőtek a bajok