Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igyá helyettem is
na azt hiszem elő kotrok pár sört és iszok egy jó nagyot.....................
Senki nem készül Pacsára? :)..ja,Én se igen..
szaladok a telefonért
hivlak
Te...az enyémbe is spirál van.Már egyszer el is tépte....
de néztem de csak olyan van ami spirálos a tiéd pedig egyenes száru nem hajtott
Na igen Most tekerhetem tovább azt a blokkot,de a középső része is nagyon darázsfészkes......el tart egy darabig
de ha erre jársz....ugorj be (a kötelező KV-ra)
Jut eszembe......nem néztél motort a damilosomra?
az a lényeg jó lett és nem csinált kárt
Hát igen.....elég rendesen....sőt! Olyan vihar volt itt hogy meg rongálta a villany vezetéket ami a lakásbol a mühelyembe megy.Csak szikrázott meg sisteregve füstölt.2orát gubbasztottam a háztetőn amire rendbe hoztam,de most már jó
na igen ezt kifogtuk de rendesen
Én is maradok,pedig csütörtök este nagyon sokan voltak és nagyon jó volt a hangulat.De meg eredt az eső elég rendesen és mindenki a sátrábol hallgatta a koncertet.Reggel amikor felébredtem már alig voltunk........
Szar az idő járás......
lehet hogy én is kihagyom ezt a Pacsai dolgot mert elázni nem akarok
Itt is nagyon esőre áll.....az este is szakadt az eső.
A Csibe fel is hivott de ott akkor nem esett ,sőt...baszott jó buli ment,mert vigyorgott a telefonba
nem de itt igen el van borulva lehet esni fog
Hát igen....én is azért jöttem haza.Ha szép idő lenne akkor maradtam volna,de ilyen időben nem. Mindenütt sár van. Inkább polírozom a pancsi blokkot tovább,azaz elöbb le pajszerolom rola azt a vastagon rárakodott agyagos sarat...................
még ha szép idő lenne..de jó itt most a kényelmes székben
Ez jó
A Csibewer még ott van,de én hazajöttem .nagyon sok eső esett csütörtök éjjel és sok jutott a sátramba is belőle.
De ha menni akarsz pacsára akkor szolj és meg csörgetem a csibét hogy hívjon mentőt
Dolgozm én is ma is ,holnap is.Pacsai tali ugrott. Vagy... hívjatok mentőt,rosszulléthez és beugrok ingyéé
Jó lett valóban
Dolgozol ma is?
Fasza lett
RIDEHARD!
Szia!Láttalak ma Vásár téren! Legközeleb tessék szólni,ha erre fúj a szél
http://sportmotor.hu/motoros_v...

Skubizzátok! Itt még óvatos voltam. 2.ik szet most töltődik... ottmár kezdőtek a bajok
Hűlye köcsög időjárás! Szépen szarrá áztam a tescós sátramban az éjjel,ugy hogy szépen haza is jöttem.
Amúgy hétvégén elmarad a Quadozás! Szar lesz az idő ,de írták ,hogy 1hónap múlva még több járgány lesz majd!