Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia kell még 1 kamera
Üdv Jocee!

Akkor elnézést de olyan gyorsan távoztunk, hogy az arcokat nem is figyeltem. Meg a Tomi vékonyan öltözött aztán siettünk hazafelé nehogy felfázzon, ebben a korban már érdemes vigyázni.
Pogi tegnap integettem,most aztán nem mondhatod
Felhívtad az Ákost az elektronikával kapcsolatban?

Én mostvittem hozzá a Saab-unkat. Fincsi lesz. Adhozzá diagnosztikai progit is amivel itthon laptoppal betudom állítani hogy mennyire dzsaljon
Mi voltunk .
Öcsi, Kistom, Párom és Én.
Ide valaki megy?
Am úgynézki legalább 5en megyünk egerszegről akik a pályára is felmennek, +még 3-4en nézőnek. Úgyhogy sztem tijöttök erre. Demég megdumcsizzuk.

Kámnál tankolunk majd, az kb 20kmre van a ringtől, annyit kibír minden moci. Fincsi MOL benya van ott.
Baze utaltál? Nemkell utalni. A kiírásban ottvan hogy a helyszínen fizetendő!

Mind1, hoz el az utalási bizonylatot, 2szer tuti nemfizettetik ki.
Prééj utalás után te kaptál visszajelzést a reg.ről?
Gyűlik a "Baszatós Csapat"! Jönnek velünk még páran keszthelyről ,meg páran az R1 fórumról... Azt hogy ti jöttök erre vagy mi menjünk arra az kéne még eldönteni...
láttam a kollégámat a T5-el na meg a Sanyinak adtam fogót Hagyároscekker után...
Széép és jó képek!

Ez csak szinplán busa! :)))
Csibe! Nagy legyen ám az a bogrács
Imi hívott, most meg neki nincs kulcsa.... Megváratom egy kicsit
akkor kattogj vele kicsit!:) Szerezz bőrgatyát és gyere teis vasárnap!
Nekem ezt kellene futó művön állítani hogy fasza legyen :
A rugó-előfeszítéshez szinte nem kellett nyúlni, a húzófokozati csillapításhoz egy picit, a nyomófokozatihoz pedig rengeteget: húzó fokozat elöl 2 fordulat (a gyári 2 1/2 helyett), hátul 2 1/2 fordulat (a gyári 2 helyett), nyomó fokozat 1/2 fordulat (a gyári 2 helyett), hátul 9 klikk (a gyári 19 helyett) - az állítások a teljesen betekert állapottól kifele számítandók.
lehet majd most az a fél perc lefaragódik adsz neki vasárnap
Meg ment egy 1:55.8cat is és télleg rávert egy srác 1:55.1 el. Szintén stock1000. Cska félpercer vannak tőlem
Hali BlueHornet!

Ha estig nincs felverve a sátor akkor már nem is lesz, ezt tapasztalatból tudom. Jobb megelőzni a bajt.
1,58,612-t ment tényleg. De egy SuperStock motorral. A saját superbike-jával tud 1:53mat
fogalmam nincs ezt is egy pályabíró ismerősöm mondta tegnap
Aztabüdöskurvaélet... Rajta kívül mentvalaki egyáltalán a ringen 1:55alatt?
téves volt az információ 1.50.02