Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a bugyi rajtad maradt?
még nőt sem viszek, nem hogy őt vazze'!
keresi a franc! azé' vettem le az msn címet, mert betalált...
de viheti egy kört azért nem
Nightclubber

....azt az embert ne keresd,egy mesemondó.. ,.kérdezd Áront
Tóth Lacinak hívják Viszen lakik ott dolgozik a könyvtárban nekem ő segített egy videót megszerkeszteni
különben ki ez az ember? mert mindenkit betalál egyéb közösségi portálokon és írogat. ejnye!
Engem? Hol? Nem csináltam semmit! :)
Kéjpem van, videjóm csak a felvonulásról holnap átkonvertálom. Az ökörködésről tecsináltál videót... de inkább téged kelett volna videjózni
Pray hétvégéről nincs videjóód vagy képed?
Ridingsoul a két busáról kellene fotőkat csinálni! :)))
http://sportmotor.hu/motoros_v...

Mostlátom csak először
Az erős paprika velem is kibaszott.....minden bajom volt tőle reggel. De azért időben és rendben haza értetek
Na lépek...nyirom a füvet a telken,este itt leszek
Szia!Persze steresszbe voltam hogy még világoson hazaérjünk,mert csak lazán öltöztem!Meg nem gondoltam hogy annyi KV-t és erőspaprikát eszünk!
Kösz,legközelebb majd nálunk
Bocsi Jocee de igen siettünk,már ahogy ezekkel az 50 sekkel lehet
De azért integettem,mikor mentünk kifele.
Mégegyszer köszi az olajat!A kamerát megnéztük Poginál,igen szuper.Majd ezzel kapcsolatban.
Pacsára én csak sajna pár órára megyek ki,mert itthol én leszek a gyerekőr 2 hétig!A fenébe.
Egy jó tanács, Csibe mellé ne feküdjetek,mert reggelre mindent magára huz!na csak a takarókat...de azt az összeset
Fenébe az 5 literes tankomat,150 km t tudok elmenni csak egyhuzamban-ezért tankolnom kellett Zegen-már 100 km nél voltam,nem akartam kiélezni a hazaérést
Szépek
Lehet hogy azért nem ismertek meg,mert stresszbe voltak
az 1 kis langyi ám
Nekem azt mondta hogy a tesója motorja volt a GSXR
Tomiuj és Csibe meg sem ismert minket Egerszegen a Shell kúton!
Cserébe a kanizsai úton dudáltam egy jót ....
legjobb!
ott a pont! Már tavaly óta ez a sláger El kéne vinni motorozni, mert most ez+az
Hali hondalaci600

Most látom,a nagy tothlaci81 eddig bemesélte mindenhol,hogy volt K8 750 gépe....bla-bla-bla,persze amihez semmi köze,hisz nincs is jogsija :)..,meg most Yamaha 125 a terv! Jobb ha továbbra is a könyvtárba bújkál,mint hogy ilyen ember közútra kiengedjék!
Aranyos
Elfértél volna te is 2 hét mulva Pacsa gyere el ha tudsz