Végre elérkezett a nagy nap.... Tegnap óta én is vasmacska tulajdonos lettem.
Első nagy gépem, és beleszerettem egyből. Képet ami tudok beteszek a gépről. Már most úgy érzem megérte a vétel!
Egy kérdésem lenne. Bukógombát szeretnék rávenni, és ki mit ajánlana. Mint formára, mint minőségre.
Válaszotokat előre is köszi, s a kép hamarosan érkezik.
eladó
1-------------tulajdonos
2003 .05 .
30 000 Km
castrol 10 w-60
kis sérüléssel, 3000 m magasan , Alpok-túrán, havasesőben letettem
14 000 volt a gyári gumiban, buta voltam ...
-NEM VOLT MÉG EGYKERÉKEN-
-NEM VOLT MÉG LESZABÁLYZÁSIG FORGATVA-
( 35 ÉVES VAGYOK )
extra : DUPLA ,yamaha, gyári dobok
150 mm-rel megemelt kormány
Emberek hilfe!! Szereztem jobbos tükröt a gépre de csak most jöttem rá, hogy az előzőnek nem a szára tört el hanem az ami fel van csavarozva a fejidomra. A képen jól látható, hogy miről beszélek. Na egy olyan kéne nekem.
néhány hete pillantottam meg ezt a motort...
És akkor megváltozott az életem...
NEKEM KELL EGY ILYEN MOTOR!:)
de csakh a lesz A jogsim addig elvagyok a TZR-emmel:)
De ezeke az idomok meg áááááhh brutális nagyon megteccett!!!!
Ez lesz a kövezkező motorom, Teljesen beleszerelmesedtem!
Megértem az árat, hisz nekem is volt egy csúnya balesetem, csak idom sérülés, viszont karcosan vettem a gépet 500 körül annó, sikerült helyrepofozni, ráköltöttem már nagyon sokat, több száz ezreket, s jött egy állat, és elszállt minden... Tehát ismerem az érzést, de egy picit sok érte nem?
Á ugyse fog kelleni. Elestem vele 2005 novemberében. Komoly szerkezeti kár nem volt(már mint blokk váz) 40-nél elcsaptam egy öregasszonyt és elcsúsztam vele, de sajna nekicsúszott a padkának és az elnyomta a fejidomot. Meg persze a jobb oldala is kapott.Vártam a biztosítóra, aztán megvettem a gixxert ezt meg elkezdtem megjavíttatni. Nem soká kész lesz.900 körül akarom eladni. azért ilyen drágán , mert eddig 250 ezret költöttem rá. Ha nem kell senkinek nekiadom az Apámnak. Ha már ennyit küzdöttem vele(idom keresés stb.) nem akarom szaré hugyé elkótyavetyélni, akkor inkább el sem adom.Ha még most is érdekel akkor írok róla hosszabban.
Lattam tommiboy fele gombat akcio kozben bevalt.