... XT-vel kapcsolatosan már mondtam a szempontokat. Ezen pl R-es idom van, aztán X-es a motor. Hogynéz már ki..
Már kezdek elgondolkodni a KTMen. :D .. az a baj vele h kwban több mint 35.. :( Necc a rendőr miatt, bár félévet csak kihúznék vele.. Ha lenne jó áron, nem gondolkodnék..
Ez csak e fajta szólás mondás kiskondás
Paintba lökd be a saját képed a gépről löksz rá színes karikákat a felnire és látod milyen lesz
Jó lesz az mutat mindegyik rajta
hali srácok valaki megtudná mondani honnan tudnék 600as 95ös xthez a tankhoz azt a műanyag borítást ami az üléstől a tank végéig van szerezni, edig sehol nem találtam használt érdekelne
Sárga csíkkal kék motor ( igaz nem xt, de yamaha és ha az xt is kap pluszba kék/fehér színt még egy két helyre, akkor hasonló hatást kelt a felnicsík)
Fehér csíkkal kék gép. De az első képen a sárga színű villák sokat dobnak.
Csak, hogy lásd kivel van dolgod Én találtam!
Mármint felnicsíkra gondolsz vagy motor színére?
De a válaszom az, hogy kinek milyen az ízlésvilága
Nekem, hangsúlyozom NEKEM egy kék xt-n a fehér vagy kék esetleg egy neon sárga felnicsík tetszene
A piros olyan halovány és pont hogy a kiemelés funkcióját nem éri el.....de ez az én meglátásom.
Bukócsövet nem tudsz occón vagy bontottan?
Már kezdek elgondolkodni a KTMen. :D .. az a baj vele h kwban több mint 35.. :( Necc a rendőr miatt, bár félévet csak kihúznék vele.. Ha lenne jó áron, nem gondolkodnék..