Passz fingom sincs, hülyeséget meg nem akarok mondani.
Én az X3-at vettem ( használtan) dobok+ összekötőcsövek meg bilincsekkel 80 pénzért.
De ha gyárit veszel és nem csináltatod olyan 30-körül megáll a kettő.
Ja lemaradt az, hogy könyök van rajta a blokk aljának közepéig megy és ott kell egy bilincsel az összekötőt ráfogatni.
szal nem a hengertől/leömlőtől kell közvetlenül a dobig szerelni.
Na ezen a képen látszik is hol van a bilincs.
Könyök van rajta.
Hát ez valami iszonyatronda. DE ha már itt tartunk. Amit venni fogok, azon a gyári dob van fent, viszont nekem van otthon 2 dobom, amit rá tudnék rakni, csak nem tudom, mi az amit gyártatni kell. Valami összekötő cső kell elvileg, de.. nemértem hogyan van, közelről még nem elemeztem le ezt a részét. Könyök is kell új?
Számomra is csak ez a fontos, hogy bírja a magyar utakat, plusz ne legyen olyan hatalmas a szervízigénye. Úgyis csak egy új "lépcsőfok" a motoros karrieremben, lesz még ennél feljebb is.
1 hét is hozom!
Én max nosztalgiázni tudok itt,660XT m volt amit nagyon csíptem,amikor keresgettem akkor egy kereskedésben állt egy Leo Vinci kéményekkel,sajna már le volt foglalózva,de a srác volt olyan jó fej hogy beindította...össze is futott a nyál a számban! :D
Jó gép a magyar utakra,nem egy KTM vagy Husa,de cserében csak olajat,szűrőket kell cserélgetni..
1:57-től kezdődő akció végén a szivaros még kalapáccsal bökdösi a másikat
Később is látni a háttérbe a kalapácsosat arcoskodni
Haverod a csőhajlító vagy nem....stb stb.
A készítési árakhoz tényleg lövésem sincs. Hasonlót se csináltattam.
Én az X3-at vettem ( használtan) dobok+ összekötőcsövek meg bilincsekkel 80 pénzért.
De ha gyárit veszel és nem csináltatod olyan 30-körül megáll a kettő.
Egyébként tényleg szexes a lábad!
szal nem a hengertől/leömlőtől kell közvetlenül a dobig szerelni.
Na ezen a képen látszik is hol van a bilincs.
Könyök van rajta.
Ez kell neked!
1 hét is hozom!
Kicsit karcsú vele de -10 kiló az biztos
Jó gép a magyar utakra,nem egy KTM vagy Husa,de cserében csak olajat,szűrőket kell cserélgetni..
Kissé untam, hogy munkába menet meg jövet szinte mindig volt aki kiakart nyírni az úton a verdájával
Te ottani vagy?
Tavaly jöttem haza Borsodba