Sziasztok Urak!
segítséget szeretnék kérni.
van egy yamaha tzr250-es 1kt.
és powerszelep keresek hozzá jobbos és balost ha valaki tudd lécíves jelezzen!
T : 0630 255 84 02
Sziasztok, nem rég vettem egy TZR 250 1KT (2MA) motort. Jó, nincs vele semmi nagyobb bajom, az érdekelne hogy power nyitástól még meddig szoktak ezek a gépek forogni? Az enyém 8 fél, 9 ezer körül már hanyatlik a teljesítménye és inkább kéri a következő fokozatot.
Youtube-on ahol jól látni az órát csak a 3MA-ast és a 3 XV -est találtam, de azok 10-11 ezerig vígan pengetik a gépet.
Ha tudtok ezzel kapcsolatos infot esetleg miaz amihez lehet, érdemes nyúlni azt köszönöm.
Szia!
Jövőhónap közepe-vége fele érdekelne a dolog ugyanis a mai napon ki lukat a dugattyúm és vennem kell újat plusszba szétkell húzni a blokkot.Ha tudod légyszíves tedd addig félre nekem.
Köszönöm előre is,üdv!
Sziasztok!
Szükségem lenne egy TZR 125 4FL vagy TZR 250 3XV jobbos farokidomra,ha törött vagy repedt nem baj csak ne hiányozzon belőle.
Nincs valakinek esetleg?
Sziasztok. Van egy komplett tzr futóművem,és számomra már csak a helyet foglalja. Van első-hátsó felni jó állapotú gumival, első hátsó fék munka hengerek, kormány, első teleszkop jó állapotban! Kupázni akartam vele,de végül nem valósult meg. Van még elég sokminden,amit nem soroltam fel! Pontosan nem tudom melyik évjárathoz-tupushoz való futómű!
Szia
Egész jól !
A balmoldali membrán szivatott egy darabig nem akart menninrendesen a ball henger csak köpte a benyát
Aztan már mást nem tudtam csinalni h felcseréltem a két membránt es lás csodát ment vele a hiba a jobb oldalra de szemmel látható hiba nincs rajta nem lóg zár elvileg rendesen
Szerkezetileg kész van elektronika minden kó festeni kell és akor 100 % os lesz
Hangjanis egEsz jó lett ( egy dob ba vezettem bele a két rezót)
Ha kész lessz valószínű hogy meghirdetem de egy nyarat élvezkedek vele :)
segítséget szeretnék kérni.
van egy yamaha tzr250-es 1kt.
és powerszelep keresek hozzá jobbos és balost ha valaki tudd lécíves jelezzen!
T : 0630 255 84 02