Sziasztok
Megtudná nekem mondani valaki hogy Yamara R1-z be (250ccm, 2T) milyen motorolaj kell?,de a 250 es tzr be való olaj tipusa is megtenné, mert ha jól tudom ugyanaz a blokk. előre is THX.
A gázadással és a fordulattal is növekszik a szállított olaj mennyisége, mert ha huzod a gázt nagyobbakat tud pumpálni és ahogy nö a fordulat egyre gyorsabban pumpál, sőt az én tzremnél az YPVS motor is összeköttetésben van az olajpumpával és az is szabályozza a keverést.
én keverékkel használom,de nem magam kötöttem le,hanem így vettem
vissza fogom kötni,mivel ezek elég egyszerű csigás szivattyúk,de előtte letesztelem és kitakarítom,nekem semmi nincs ledugózva,egyszerűen üres az olajtartály és 1:30-1:35ös keveréket mixelek 95-98as benyából és motul710 olajból
ilyenkor tudtommal pl dombon lefele sokkal jobban árt a motorfék,mert csak alapjárati olajmennyiséget kap az üzemanyaggal
Sziasztok !Sgitségeteket kérem!Vettem egy tzr250-est!sok mindent nem tudok meg rola !Fő gondom h mivel használjam!keverékkel vagy külön olajjal!?Biztonságos az ilyen idöss mocinál?Bármelyk módszer is milyen legyen az olaj ami megfizethető?Ti hogy használjátok?mi vállt be?felújjitás óta ezer km -ert ment!menyyit megy el feújjitás után,haszeretem húzni a gázt?
hívj 20/4627680