Igen, mert engem is nagy szeretettel szopatnak :\ Meg nincs semmire sem idő, nem,hogy még szenvedni napokat hogy a görbült szart össze vissza hajtogassam, így is már sokat szenvedtem vele.. nincs 1 biztos pont amihez lehetne mérni.. Az meg amit adtál volna , gondolom az is görbült lehetett
ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengejek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ulések.lámpák.vázak.ele
ktronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden tipusun alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITET ÉS NEM EMLITET MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFŐLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
Szia 4fl re is ra lehet tenni barmilyen yamaha hengert
En pl dt 125 hengert tettem rá.... aa 6szögletőt 2rh tzr en is olyan van ....
Te kerestel faridomot? Mert akkor hivj
Sziasztok.TZR 125 4DL csapjához kéne egy kis segítség,ha lennétek oly szivesek :)
Elsősorba,a csapon 2 az elsőkerék,egy lefelé álló benzincső csatlakozó van.Tank aljáról 2 cső jön.
A kérdésem.
Melyiket hová dugjam,hogy lesz a jó?Előre is köszönöm.Üdv.Károly.
Hello sürgősen kellene egy power fedél mert az enyémet sikerült elhagynom , nem a tárcsa felőli kell hanem csak simán a fedél a másik oldalról, ha van jelezzétek mert nagyon kellene
eladó 4fl gyári rezonárot. az ára 5e
van még 4 dl gyujtás dekni benne tekercsel és van hozá lendkerék is igy a gyujtás szet 10e
van még kuplung dekni olajpumpával 5e
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Nekem van rugostaggal együtt