Remélem nem lesz olyan erős, nekem tetszene ez az R kupa.Biztos lennének jó csaták de gondolom itt is lenne 2-3 ember akik elől elhúznának Mondjuk már egy helyel előbbre lennénk mer Brian barátom nem indulna a gsxr-el B
Hali!
Jónak! Kiváncsi lennék a részletekre! rem lesz jó pár jelentkező! Nem hinném, hogy DT erősségű lenne, nem sokan mentek R6-al ott emlékeim szerint! Azrét rem lesznek jó csaták! Csak lennénk már ott!
Igazság szerint kp.-re keresek mocit! Tudnom kellene még többet a gépedről, részleteket. Az ember nem ugrál csak úgy BP.-re, főleg így ünnepek előtt... A ringen láttam 1szer, ha jól emlékszem, de abból annyi maradt meg, hogy kék...asszem...! Megbeszélhetjük privátba is, ha gondolod, lejjebb már adtam elérhetőségeket!
Feszültséglevezetésre ott az apjuk...nem? Ha kell pár tipp csak szóljatok! Rem nincs harag? Részemről minden all right! Yamahások tartsunk össze legalább...!
Bocs,pedig már azt hittem levezethetem valakin a felgyülemlett feszültséget,de hát nem vagy partner benne...
A hajszínem pedig mindenre mentség!
Ahogy a dolgokat elnézem mi jövőre csak biciklizni fogunk,majd tekerünk utánatok a nyitótúrán...
Akkor ezt kínálgatta az asszony? Több infó kellene... megdumálhatjuk MSN-en (rozsasandor72@hotmail.com) vagy Skype-on (rozsa.csalad3) is! Bár az az igazság, ha az én asszonyomon múlna, én sem vennék motort... de hát pótolhatatlan vagyok, ezért inkább elnézi....
Szép a motorod, de én min. "04-eset szeretnék, egyébként az enyémet 920 eft-ért adtam el csúszássérülten. Most úgy látom 1.4-1.5 körül lehet "05-"06-osokat venni. Ja, és pont a tartósság az (49 ekm), amiért R6-ost vennék leginkább + a minőség!
Nekem van egy eladó R6-om!Ahogy kívánod,pályát nem látott,(csak 3-szor),hibátlan,(eldőlés miatt a fejidomon van egy 3 cm-es törés),és legfőképp kevés km van benne(csak 49 e)!Szal ha gondolod,nagyon fájó szívvel,de elboltolhatjuk.950-be a Tiéd lehet!:D:D:D
Érdekes mód csak a kezem fázott. Pedig nem is voltam olyan húúú de beöltözve. Fűtött a fiatalos hév! A moci viszont szereti ezt a hideg levegőt! Úgy húz mint egy hatökrös szekér!
óóó nagy királyság lesz, remélem ez az R szériás kupa sorozat
az a baj csak a Hringen lesz (nem mentem még soha ott)
majd dobjatk infót, ha valami ujat is megtudtok!
06205592345