Már biztos, most vasárnap R6klub túra!
Találkozó 9.30kor az M3-as kivezetőnél a Shcell kúton! Indulás 10.00! Addigra mindenki megtankolva ha akar matricával legyen útrakész!
Útvonal:
Bp-Gyöngyös-Parádsasvár-Eger-Pétervására
-Recsk-Parádsasvár-Gyöngyös-Bp!
Bp-Gyöngyös szakaszt autópályán teszük meg, hogy ne ott menjen el a nap! Ha valaki Gyöngyösön akar csatlakozni, akkor a Mátrai leágazás elötti aszem YET kúton is megállunk!
Az útvonal irányadó, jó javaslatokat lehet tenni, de Gyöngyös és Egert kötött! :) Vagyis a Mátrai szakasz!
A túra nem száguldozásból, hanem normális túratempóval való motorozásról fogg szólni!
Sziasztok
Van egy kawám, ami csúszott az oldalán, ez egy 98-as zx-6r típusu gép. Szükségem lenne hozzá bal oldali olajdekli fedélre, gondolom a generátor is sérült, mert kilóg belőle, meg egy hűtőre, és egy kiegyenlítő tartályra, segítségeteket kérem, hogy hol tudnám ezeket olcsón beszerezni. Szerelőm van, csak alkatrészem nincs, bármilyen megoldás érdekel, bontó, vagy külföldről behozott. Címeket telefonszámokat várok.
Köszi szépen mindenkinek, aki ír.
E-mail.: lacc@citromail.hu
kössz.
Háát fontolgatom.Mértem az utolsó fickót aki kört kapott az ugy 20-akat ment pedig nem tartotta fel senki, akik előtte mentek azok mentek ugy 15-13-akat.Jo, + - 1 másodperc mert kintről mértem.
Kicsit még gyakorolok, meg ha sikerül bejutnom a déli menetbe a nyiltnapon majd akkor kiprobálom, hogy mennyire vagyok folyamatos ha 9 kört megyek és nem nagyon kell kerülgetni senkit.
Ha jó az eredmény akkor nevezek
Lényeg, hogy fejlődjek! Legalább is az a cél
Te kaptad fel a vizet,nem én...én tök jól érzem magam...szét röhögtem magamat...még a bukómat is felvettem,úgy röhögtem alatta :)))
Köszi a kommentjeidet :)
bocsi :)
ELADÓ,áron alul dainese kétrészes összecipzározható bőrszerkóm! Szinte új,alig használtam,nem is adnám el csak kinőttem kondizás miatt! Tavalyi modell,pár hónapos csupán! 52-es méretben! Iá.: 160000
Te öreg, nyugod le és menj el orvoshoz, lehet, hogy kivannak az idegeid?
Látom a viccet szereted csak nem érted, vagy fordítva?
Nem lehetsz túl régi fórumozó, mert a mimóza lelkűek hamar feladják... Kicsit olvass már bele egy pár topic-ba és akkor leesik, hogy nem veszünk mindent komolyan. Emellett meg ez egy nyílt fórum ahhoz szólok hozzá és arra válaszolok amire akarok és ha úgy gondolom, vagy nevetségesnek találok valamit, akkor ha megengeded lehet, hogy nevetek rajta.
Emellett pedig, ha valakinek osztod a lapokat, legalább az adatlapod töltsd ki, mert így csak egy virtuális valaki vagy, úgy pedig könnyű okosnak lenni.
Az eredeti témára visszatérve pedig azt kötsz rá a motorodra amit akarsz, de az R6-ot - gondolom tudod - nem erre találták ki.
Az R1-et pedig csak nem pályázni használom, arra mást használok.
De negyon szívesen menék!
Idén lesz több túra is?
Már biztos, most vasárnap R6klub túra!
Találkozó 9.30kor az M3-as kivezetőnél a Shcell kúton! Indulás 10.00! Addigra mindenki megtankolva ha akar matricával legyen útrakész!
Útvonal:
Bp-Gyöngyös-Parádsasvár-Eger-Pétervására
-Recsk-Parádsasvár-Gyöngyös-Bp!
Bp-Gyöngyös szakaszt autópályán teszük meg, hogy ne ott menjen el a nap! Ha valaki Gyöngyösön akar csatlakozni, akkor a Mátrai leágazás elötti aszem YET kúton is megállunk!
Az útvonal irányadó, jó javaslatokat lehet tenni, de Gyöngyös és Egert kötött! :) Vagyis a Mátrai szakasz!
A túra nem száguldozásból, hanem normális túratempóval való motorozásról fogg szólni!
Mindenkit szerettel várunk!
Gyurkesz
Neked mid nőt meg? Arráb vagy még attól, hogy panaszkodnod kellene!
Szerintem a kawatopicokban több sikerrel járnál.
A legjobbakat!
Van egy kawám, ami csúszott az oldalán, ez egy 98-as zx-6r típusu gép. Szükségem lenne hozzá bal oldali olajdekli fedélre, gondolom a generátor is sérült, mert kilóg belőle, meg egy hűtőre, és egy kiegyenlítő tartályra, segítségeteket kérem, hogy hol tudnám ezeket olcsón beszerezni. Szerelőm van, csak alkatrészem nincs, bármilyen megoldás érdekel, bontó, vagy külföldről behozott. Címeket telefonszámokat várok.
Köszi szépen mindenkinek, aki ír.
E-mail.: lacc@citromail.hu
kössz.
Ha lassan is de alakul.
Kicsit még gyakorolok, meg ha sikerül bejutnom a déli menetbe a nyiltnapon majd akkor kiprobálom, hogy mennyire vagyok folyamatos ha 9 kört megyek és nem nagyon kell kerülgetni senkit.
Ha jó az eredmény akkor nevezek
Lényeg, hogy fejlődjek! Legalább is az a cél
Köszi a kommentjeidet :)
bocsi :)
nyogod-J le, a j lemaradt...
Látom a viccet szereted csak nem érted, vagy fordítva?
Nem lehetsz túl régi fórumozó, mert a mimóza lelkűek hamar feladják... Kicsit olvass már bele egy pár topic-ba és akkor leesik, hogy nem veszünk mindent komolyan. Emellett meg ez egy nyílt fórum ahhoz szólok hozzá és arra válaszolok amire akarok és ha úgy gondolom, vagy nevetségesnek találok valamit, akkor ha megengeded lehet, hogy nevetek rajta.
Emellett pedig, ha valakinek osztod a lapokat, legalább az adatlapod töltsd ki, mert így csak egy virtuális valaki vagy, úgy pedig könnyű okosnak lenni.
Az eredeti témára visszatérve pedig azt kötsz rá a motorodra amit akarsz, de az R6-ot - gondolom tudod - nem erre találták ki.
Az R1-et pedig csak nem pályázni használom, arra mást használok.