Hát sajna nekünk kell figyelni az autósok helyett is a saját érdekünkben.
Én nem is száguldozok az uton, kiélem magam a ringen és az utcán csak finoman.
Mind utca, és mind idegen hibás! Az egyikben kicsit saras volt a motoros is, de ott nem történt sérülés! Viszont ebben a hónapban az 5. olyan, hogy nem adják meg a motorosnak az elsöbbséget, és azért van baleset! És ez az 5 csak R6 klubos! Vigyázzon mindenki magára! A pálya már kezd sokkal biztonságosabb lenni!
Most vasárnap megtartjuk a nyitótúrát! Találkozó az M3 kivezető szakaszán lévő schell kútnál 9.30kor! Indulás 10.kor! Útvonal Gyöngyös- Eger-kanyar ide oda- Gyöngyös és haza!
Útközben persze kaja, pia, meg ki mit (kit) akar!
Gyöngyösig pályán megyünk!
Volna nekem egy komplett pályaidom garniturám! Karcmentes metálkékre fényezve (yamaha blue) van hozzá, plexi, tankvédő, hasidom, farokidom, oldal-fejidom (mert ez ugye egybe van) farokidom alatti takaró darab, sárvédő, gyorszár, egyszóval minden!!! Ja 2003-2005ig YAMAHA YZF R6ra jó! Nem kell barkácsolni, csak fell kell tenni azt go! Kompletten 65000 HUF ra tartom, de megtudunk egyezni ha valakit komolyan érdekel. Tel.: 06-20-243-94-21, vagy 06-70-215-66-97
A képen látható Yamaha R6-ot ma éjjel lopták el!(2007.05.03-ról 04-re)
Rendszám: UGF 270
Ha valaki tudna valamit szóljon!
Köszi!
tgyene@vipmail.hu
Kiviszem, mérünk mindent...
Köszi mégegyszer!
Lehet most 11.-én kint leszek a nyíltnapon! hozd ki a motyót és próbáld ki!
vargaroland@mac.com
Segítség kellene.
Köszi
Megadnád a msn címed?
(Szeretnénk beszélni a hirtelen nagy motor témáról)
Ha jól látom neked is nagy váltás volt! ha nem tévedek
Én nem is száguldozok az uton, kiélem magam a ringen és az utcán csak finoman.
Jobbulást.
Ringen vagy az utcán?
Ezért a vasárnapi túrát elhalasztjuk!
Most vasárnap megtartjuk a nyitótúrát! Találkozó az M3 kivezető szakaszán lévő schell kútnál 9.30kor! Indulás 10.kor! Útvonal Gyöngyös- Eger-kanyar ide oda- Gyöngyös és haza!
Útközben persze kaja, pia, meg ki mit (kit) akar!
Gyöngyösig pályán megyünk!
Mindenkit várunk, aki szívesen velünk tart!
Úgy nézz ki lesz! Rem meg tudom hálálni!
Vasárnap találkozunk
talán lesz egy kis szurkoló táborod is
Ha R6 alkatrészre van szükségetek akkor: www.r6parts.hu
Volna nekem egy komplett pályaidom garniturám! Karcmentes metálkékre fényezve (yamaha blue) van hozzá, plexi, tankvédő, hasidom, farokidom, oldal-fejidom (mert ez ugye egybe van) farokidom alatti takaró darab, sárvédő, gyorszár, egyszóval minden!!! Ja 2003-2005ig YAMAHA YZF R6ra jó! Nem kell barkácsolni, csak fell kell tenni azt go! Kompletten 65000 HUF ra tartom, de megtudunk egyezni ha valakit komolyan érdekel. Tel.: 06-20-243-94-21, vagy 06-70-215-66-97