Hello. Nézess kompressziót és szelep hézagokat is. Nekem a gsxr600-am csinált ilyet. Aztán kiderült, hogy az egyik szeleprugó anyaghiba miatt eltört és cserélni kellett miatta pár dolgot. Mindezt 2,5 évesen 9800 km után. Suzuki rulez De az is lehet, hogy a gyertyák cseréje után megoldódik a problémád.
Gyári kipuff van rajta, de eléggé ki van szedve a bele :). Amúgy ősszel még nem csinált ilyet. Nemrég vettem elő, eddig 3x mentem vele, mindháromszor ugyanúgy kb 4-5 km után kezdett el rendesen menni. Nekem is a karburátorsor gyanús, majd szétszedem őket. Köszi www.eredetisimson.van.hu
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a karburátoros R6 tulajdonosokhoz. Neketek volt már olyan, hogy hidegen nem pörög fel a motor, olyan hangja van, mintha nem menne minden henger; de ha bemelegszik kb 5-6km után minden ok?
Köszi
Az R6-Klub túrát szervez, most szombaton (04.22.)! Minden motorost szeretettel várunk!
A túrán a KRESZ és a csoportos motorozás szabályai érvényesek, melyet szigorúan betartunk.
Aki ennek nem tud eleget tenni, azt biztos szeretettel várják máshol.
Király volt a mai nyílt nap, csak kár hogy elmosta a második felét az eső
Nem tudjátok volt valaki fotózni
Bár mi szinte 20-30 km-enként nyomtunk egy pihit fagyival egybekötve!
Ezexerint nem ugyanott voltunk, mert ahol én voltam veletek ott qva döglesztő volt....
Vag neked ez lájtos volt Gyurkesz?
Naná, hogy megéri a szabit! Tegnap is gurultuk, de csak egy kisebb lájtos karikát!
A 22.-ei frankó lesz!
Aznap pont melózok ,de ez megér egy szabit
A multkori is fajin lett volna,ha nem esik az eső
Minden motorost szeretettel várunk
Főleg itt vagyunk: R6-Klub
De hisz ezt te is tudod
Ez a topik rendesen meghalt
megoldás. melegítsd be állóhelyben minimum 55 fokig aztán indulj el.
ez kb 3-4 perc....
Gyári kipuff van rajta? Lehet karburálni kellene, vagy egy kicsit kipucolni!
Kérdezz meg egy szerelőt szerintem!
Lenne egy kérdésem a karburátoros R6 tulajdonosokhoz. Neketek volt már olyan, hogy hidegen nem pörög fel a motor, olyan hangja van, mintha nem menne minden henger; de ha bemelegszik kb 5-6km után minden ok?
Köszi
Az R6-Klub túrát szervez, most szombaton (04.22.)!
Minden motorost szeretettel várunk!
A túrán a KRESZ és a csoportos motorozás szabályai érvényesek, melyet szigorúan betartunk.
Aki ennek nem tud eleget tenni, azt biztos szeretettel várják máshol.
A túráról bővebb infó itt:
link
Üdv
GR6
Itt van egy vidi az ápr. 2.-ai Dunlop Trophy 600-as versenyről is!