Beszéltem Gelencsér György jófej emberrel (nem pejoratív, tényleg az) a GSX-R klub pártoló tagok versenyével kapcsolatban!
Amire jutottunk:
Biztosan csak akkor indítanak pártoló tagos versenyeket, ha van elég jelentkező (pártoló tag).
Na most, ha van kedved, s biztosra akarunk menni, akkor kapd magad! Szedjünk össze minimum 20 motorost, aki nem suzukis, s menjünk.
Jelezd nekem plííz ma – holnap attilakawa@freemail.hu
Amit Ők kérnek:
Minimum 20 név – akik hajlandók az összeget is befizetni – be is fizetik. Ez jelenleg 48.000 pénz
Igen kockázat, mert mi van ha rossza az idő, meg épp elestem múlt héten!?
Viszont:
• Tutira részt vehetsz a pályanapokon
• Tutira 7 végén van, amikor nem dolgozol (egy két napot leszámítva)
• Tutira versenyezhetsz, mert lesz verseny
• Tutira a legolcsóbb megoldás mind nyíltnapra, mind versenyre vonatkozóan
• Tutira megmutathatod, hogy a Te motorod – veled, gyorsabb, mint az enyém velem :o)
• Tutira kipróbálhatsz külföldi pályákat
Összehasonlítás képen BRNO-ba egy napijegy egy motoros újság szervezésében 30 ezer pénz volt tavaly.
A lényeg:
Nyíltnapokon és versenyeken így biztosan részt vehetünk, nem függ a talán jönnek annyian.. (persze arra ne várjunk már, hogy hátha lesz rajtam kívül 20 hülye, s akkor nekem tutira lesz verseny, mert akkor tuti nem leszünk 20-an sem…)
Időpontok:
2006. Április 8-9 Pannoniaring
2006. Május 27-28 Hungaroring
2006. június 24-25 Hungaroring
2006. július utolsó hete: RIJEKA hétköznap
2006. augusztus 18. péntek Pannoniaring
2006. szeptember: BRNO hétköznap lenne!
2006. október 8. vasárnap
Ez mindössze 48.000.-
+ tagság 5.000.-
Plusz C licence kiváltása!
Több Infó a http://www.full-gas.hu
Gyertek gyorsan, s tervezzenek velünk.
5-en már vagyunk! Legyünk vagy 20-an s mutassuk meg nekik, hogy a szuper jó suzukik mellett nagyon szuper más motorok is vannak. A részleteket egyeztetjük!
Hívj:
06-20-222-KAWA (06-20-222-5292)
vagy 9572
Beszéltem Gelencsér György jófej emberrel (nem pejoratív, tényleg az) a GSX-R klub pártoló tagok versenyével kapcsolatban!
Amire jutottunk:
Biztosan csak akkor indítanak pártoló tagos versenyeket, ha van elég jelentkező (pártoló tag).
Na most, ha van kedved, s biztosra akarunk menni, akkor kapd magad! Szedjünk össze minimum 20 motorost, aki nem suzukis, s menjünk.
Jelezd nekem plííz ma – holnap attilakawa@freemail.hu
Amit Ők kérnek:
Minimum 20 név – akik hajlandók az összeget is befizetni – be is fizetik. Ez jelenleg 48.000 pénz
Igen kockázat, mert mi van ha rossza az idő, meg épp elestem múlt héten!?
Viszont:
• Tutira részt vehetsz a pályanapokon
• Tutira 7 végén van, amikor nem dolgozol (egy két napot leszámítva)
• Tutira versenyezhetsz, mert lesz verseny
• Tutira a legolcsóbb megoldás mind nyíltnapra, mind versenyre vonatkozóan
• Tutira megmutathatod, hogy a Te motorod – veled, gyorsabb, mint az enyém velem :o)
• Tutira kipróbálhatsz külföldi pályákat
A lényeg:
Nyíltnapokon és versenyeken így biztosan részt vehetünk, nem függ a talán jönnek annyian.. (persze arra ne várjunk már, hogy hátha lesz rajtam kívül 20 hülye, s akkor nekem tutira lesz verseny, mert akkor tuti nem leszünk 20-an sem…)
Időpontok:
2006. Április 8-9 Pannoniaring
2006. Május 27-28 Hungaroring
2006. június 24-25 Hungaroring
2006. július utolsó hete: RIJEKA hétköznap
2006. augusztus 18. péntek Pannoniaring
2006. szeptember: BRNO hétköznap lenne!
2006. október 8. vasárnap
Ez mindössze 48.000.-
+ tagság 5.000.-
Plusz C licence kiváltása!
Több Infó a http://www.full-gas.hu
Gyertek gyorsan, s tervezzenek velünk.
5-en már vagyunk! Legyünk vagy 20-an s mutassuk meg nekik, hogy a szuper jó suzukik mellett nagyon szuper más motorok is vannak. A részleteket egyeztetjük!
Hívj:
06-20-222-KAWA (06-20-222-5292)
Ez egy 600 túrasport és nem éppen új darab mikor bejött legyilkolta az ellenfeleket, aztán mikor már őt gyilkolták le akkor jött az R6. Szerintem csak 2002-ig gyártották ugyanúgy mint a nagytesóját a Thunderace-t, de nem biztos.
Ez másnéven a Thundercat, az R6 elődje. Picit kényelmesebb, gyengébb, nehezebb, de állítólag agyonüthetetlen a blokkja. Nem vagyok benne biztos, hogy még gyártják .
Nem nagyon szeretek telefonálni, mert kínlódik a telóm microfonja és eléggé hangosan kell beszélnem, hogy megértsenek. Majd kb. 4 hónap múlva mikor anyagilag helyre billenek veszek másikat....
Egy kis izelítő leendő Klubtagjainknak