Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt 3 hónapja olvassuk.
unalmas egy figura ez a gyuri gyerek! :o)))
Oké köszi!
Gyurkesz, még mindig kedd-csütörtök 17-20 között!
Dannyboy: mostanában hogy vagy lent az üzletben? Valszeg a héten emnnénk le hozzád ladni a rendeléseket!
én is igy gondoltam.köszi
Előbb inkább megbeszélem vele. Most ismertem meg én is a kiállítás miatt. Igen, nekünk dolgozott.
köszi
elküldenéd a dtom72@freemailre? Vagy te jól ismered?a ti cégeteknek melózott?
A száma megvan.
Kár.Kellemes volt. Na mind1.
Nincs kolleganőm. Egy hosztesz csajszi volt.
Már majdnem.A kolleganőd volt aki veled volt amikor taliztunk?
Én régen Castrol R4et tettem az R6ba, aztán pedig váltottam a Motul top olajára!!! Ja és full szintetikus!!! Én óckodom az ásványitól. Lehet, hogy a váltónak jobb az ásványi, de a hengereknek a szintetikus a nyerő! Ráadásul a szintetikusban is benne van a váltóadalék úgyhogy szerintem szintetikus!!! 5000renként ajánlott ledobni és cserélni! Én már a 20000ren is túl vagyok vele pályán, utcán egyaránt használom és pöc röf!!!
Haliho.

Igen, nagyjából. És Te?
Most beszéltem Dannyval, holnap lesz már csak.
Szia Zsubaby! Meggyógyultál?
Haliho!

Később lesz. Majd szólok neki, hogy keresitek.
Sziasztok!!
Ha valaki látja Dannyboy-t , Keresi a Hyosung-os Andyka.....meg én, kamera talpat motorra......vagy valami ilyesmit
Köszi
dehogynem Moby
király csávó vagy
Hi!
Unalmamban készítgettem pár R6 hátteret (hát nem vok aranyos )

Már mindegy. Ezt vettem. Bár eddig is jó volt.
Iceman!

Én is R4-et vagy RS4-et akartam rakni bele mivel minden ismerősöm olyat használ és ugye az milyen jó. Körbekérdeztem itt a fórumon, valamint yamaha szervízekben és leszavazták. Egyértelműen az ásványit ajánlották, mert ezt nem eszi meg és ez való bele. "Mást elmondani nem tudok"......"kérem kapcsolja ki".... (by:szalacsi bá )
Ez teljesen szintetikus.
Nekem R4-es van benne és most is azt teszek bele.
Yam!

Nekem az R1-be a Castrol GP 20W50-es ásványit ajánlották és van is előírva szervízileg. Szerintem az R6-ba is az kell. Motulból is szerintem hasonló ásványi, de annak a nevét nem tudom.