Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lx vazz" ezt kikérem magunknak az összes boy nevében te rohadék
én tuti.
ma!
Torro!

Ja tényleg a túró meg az LX
Pohi ne offolj légyszi, most épp a bombanőkről megy a téma!
Vagy 3 órán keresztül mosogattam a vasat. A bogárkák 99%-ától már megszabadultam. Le akartam venni az oldalidomot, de megláttam a számomra ismeretlen funkciójú érdekes csavarokat és a felénél inkább visszacsavartam mindet, mielőtt eltöröm az oldalidomot . A thunderacén egyszerű volt minden mint egy liter víz . Ez meg jól kifogott rajtam...
erről csak álmodozol Dannyboy (az összes ilyen magát Boy-nak nevező alapból meleg... ) mert akkor remélhetnél hogy van esélyed.... de sajnálom... nem így van... be kell érned Emőddel! Mert az összes csaj rögtön értünk sikongatna, és mi mint jó cserkész jól megadnánk nekik amit kérnek (naaaa... nem csak pénzt.... )

LX
Lassan ki kell rakni a "18 éven felülieknek piros köröcskét", valamelyik sarokba .
nagyon találó
Hát erre igazán könnyű válaszolni:
Túró és LX ilyen esetben valószínűleg kéz a kézben, sikítozva, lesápadva elrohannak, majd amikor kellőképp távol érzik már magukat a bombanőktől, jól megvigasztalják egymást...
Hi All!
Nevez valaki a GSXR pártoló versenyekre???
ilyenkor gondolkodom el azon, hoyg vajon mit csinálnátok ti pasik (különösképpen Túró és LX ), ha bombanők társaságában vagytok... Ha a pasiknál ennyire "bevadultok"..... )
egy nekem is!
lx! :o)

emőd, meg nem számít, mert Ti nyaljátok faljátok egymást alapban!
kawásokat.
Végre valaki együttérez velem!
Túró, egy nagy gond van csak: hogy NEKEM van tanúm rá, hogy ti ajánlkoztatok - emlékszem Taki bácsira? Fültanúja volt az egésznek!
Azt mondod, hogy a pénz nem boldogít??
Szegény dannyboy Miket kell kiállnia....
csak buzik! mint tegnap!
danny a testét is felajánlotta, csak hagyjuk ott a sok manit... eről sem beszél.
na ekkor futottunk el LX-el egy két cuccala zsebünkben!
Hú milyen kis csintalanok ma a yamahások?!
Ilyen kis érzékeny vagy ma?
Megjött?
Vagy tegnap elfelejtett LX vazelinozni előtte... aszemét!!!
de igen.
LX-ékkel ma már 2-szer összevesztem. ilyen nap.
Nem kell a sértődős sztájl...
Komolyra fordítva a szót, azt később tudom csak odaadni, mert a Bittinek jött.
tévedsz.
mindegy.
Hehehe, nem lehet túl jó a kapcsolatotok...
a TT-t add kölcsön inkább.
anyámra esküszöm nem másolom le!