Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Galfer első fém fékcső kit: 20.900 Ft - 5%
Motrax gumimelegítő: 67.104 Ft - 5%
hihi danny, tudtam hogy erre előbukkansz
szal mennyi az annyi a fémfékcsőre meg a gumimelegítőre R6klub + Zxklub kedvezménnyel összevonva?
Jaja, gyakorlatilag egy szezon alatt behozza az árát!
Peti,

félreértésben leledzel... a melegítő nem (nem csak) a köridő miatt kell, hanem azért hogy kevésbé koptasd a gumikat, lehessen temposan menni már az első körben is.....

LX
Azt egyébként milyen a köridőtök a ringen, hogy már gumi melegítő kell??? Ajánlhatom gumi melegitőnek az első két kört a páyán!!!
Matt feketéreeeeee???? Hú vazze van egy ízlés világod... Na mindegy te dolgod végül is. Csak üssük nyélbe minél előbb, mert nyakamon a Vodafone behajtási csoportja! Az idomzatba benne van amit az apróba leírtam, tehát: fej és oldalidom (ez egybe van), farok idom, hasidom!!! Asszem újonan olyan 55000-60000 közt van ez így, de nálam a 45000 irányár, és nagyon rugalmas vagyok! Félreértések elkerülése miatt leírnám, hogy mi nincs benne: plexi, tankvédő, sárvédő.
Haha. Nálam van.
dehogy... csináltasson csak emelőt... én meg majd röhögök amikor : felborul, kínlódik, káromkodik.....

LX
hajszárító oszt jóvan, vagy ha még melegebbet akarsz akkor hőlégfúvó.
mit kell magyar embernek gumimelegítő.
Fém fékcső is van, gumimelegítőt meg nézzél "normálisat"!
Meg szerintem emelőt is...
teccik, de mattfeketére úgyis át kellene fújatnom
teljes idomszett mindennel együtt ugye?

túró: emelők már gyártás alatt vannak, gumimelegítőt szted vegyek a kufártól vagy inkább nézzek valami "normálisat" ? Ja, meg fém fékcső is kell
ha gondolod adok egy dedkiált példányt,
én irtam
Endrú, kölcsön adjam?
Hamár így benne vagytok... teccet az idom?
kapjátok beeeeeee
lesz majd nemulass amint lesz pénzem megvenni a "motorzás mesterfokon" című könyvet
a légzsákos buzikrúzerről meg inkább nem is nyilatkoznék -az nem motor
oké.
utánfutós goldwinges leszek!

andrew!
amit tudok segítek, hogy idén összejöjjön ígérem! majd jössz LX mögött :o)
köcsön semmit nem adok! :o))

vegyél Dannytól gumimelegítőt, meg állványt. az kell! :o)
az idom után
de utánfutós gold winggel, azt is tedd hozzá.
ja, mert crossozni fogok meg túrázni egy gold winggel :o)))
tudom, a te verziód valószínűbb, de én annak is örülni fogok ha csak jövőre "leszel meg"
na az jövőre lesz :o)
milyen jövőre?????
ígértem hogy idén utólérlek
készülődés a jövőre!!?? :o))
Ha érdekel telefonálj, mert ritkán vagyok net közelben. 06-70-215-66-97, vagy 06-20-243-94-21
Igen még meg van! Az ár irány ár!