Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na tessék!
Milyen címen MSN-ezel? Ha nem titok, akkor küggyed el mailben
Nekem cordura dzsekim van,szerintem jó az is...
Meg vagyok msn.ezem a tasómnál.
Jól van na,nem szeretnék semmi rosszat,venni fogok.
Hogysmint

Protektort protektorra halmozunk?
de igazad van lényeg a biztonság
Bálint jó az utsó két kép rólad.
Köszi,majd nézek valami jót.
Szia
hhorni,

mindenképp vegyél gerincvédőt! Persze csodákra az sem képes, de ha pl. árokba esel és ráesel valami kőre, kiálló cuccra, lehet,h a gerincvédő ment meg a tolószéktől... meleg mint a fene meg akadályoz a mozgásban is, de életet menthet!
Kezicsók!

Az ellen nem véd!
Hát, ha Te jobban szeretnél gerincprotektor nélkül szalgkorlátnak csúszni, akkor.....
Ne is gondolj ilyenre! A gerincvédő nagyon fontos! Mindig hordani KELL! (ha egy kicsit is félted Magad)
Mert ugye ha csúszol jó,de a szallagkorláttól az sem véd...
Én is gondolkodtam egy gerinc protektorban,nem tudom van e értelme.
Helló,mi újsi?
Mindig érdemes felvenni.
Sose tudhatod mikor van rá szükség, de inkább ne legyen rá szükséged azt mondom
köszi
nézem
yam: mail ment!
Köszi a választ mindenkinek!

Még egy hüle kérdésem lenne! Mindig felveszitek ha motoroztok vagy csak akkor ha pályára mentek (kezdő motoros vagyok )???

yam
Nem vagyok ezügyben szakértő, de én a Dunaplazaban vettem egy Zandona(olasz) nevű protektort. 8 tagos, frankón a hátadhoz simul! Többet néztem, és ez volt az egyik legszimpibb! Az ára 18900Ft! Egy 6-7 tagú Daneise(remélem jól írtam) 30 ropi! Ne legyen rá szükség, de bízom benne, hogy jól fog működni! Nézd meg, érdemes! Amúgy jól nézz körül, és ha többet láttál jobban fogsz tudni dönteni!
Mindenképp olyat vegyél, amit a hátadhoz tudsz erősíteni!Azaz ilyen hátizsák jellegü pántokkal mükszik...

Nekem is Dainsese van, és az szerintemt tökéletes! kényelmes, alig érzed, hoyg rjatad van, viszont kellőképp masszív!
OldPiet

Légyszives akkor emailben küld el a képet róla.

yam15@freemail.hu

köszi

yam
Nekem van egy uj eladó Dainese EUR 100,- Képet tudok küldeni.
nekem clover van (motoroázis), de tudsz venni spidit (motorline) vagy dainese karasna). de van még sok fajta
hi srácok

Gerincvédöt szeretnék venni, tudtok nekem ajánlani, hogy milyet érdemes venni és hol???

köszi

yam
Neked meg boldog névnapot!
Köszi még 1x-er