Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert még nem volt igazán mészárolós party, iletve oda nem jöttél el!
Ahol rendszerint csak én iszok lalik!
Nagyon örülök hogy hazaértetek épségben
Jó pihenést
T
Sokan, csak nem értettem, a Hpondások miért nem jöttek tovább!?
Olyat bizony!
Jó a kép! Vna még?!
Az R6klub.hu-ra is nézeges fel, Gabi oda teszi a többi képet!
Én raktam fel az első képet! na hányan vagyunk?????
Egy piás bulit
Fetrengős nemhazamenős piás bulit.
Ha idén már motoros túra nem is lesz, de valamilyen partyt valahol még összehozunk!
Sewastok! megérkeztem én is über fasza volt nagyon jó kis csapat jött össze!!! köszönöm
Naaaagyon zsír volt!
Fasza volt! Én is hazaértem, és nagyon élveztem! Bár a pályanapokat jobban bírom, de szezonzárásnak tökéletes volt!
Azért nem sett annyit, legalábbis helyenként nem lehetett tudni, hogy esik, vagy csak az elötted haladó veri fel a vizet!
De zömmel sütött a nap és jó volt!
tök jó lehetett! Én sajnos még a garázsból sem értem rá kitolni a mocit!
Hellótok

Megjöttünk Nagyon Nagyon király volt Sokan is voltunk, jó volt az útvonal, csak az az eső nem kellett volna de egyébként nem volt vészes csak hazafele az M1-en. 50 km-en keresztül esett
Összességében nagyon jó volt, remélem mindenki épségben hazaért
És azt is remélem, hogy mindenki jól érezte magát mert én nagyon jól
Képek készültek meg video is, hamarosan felkrülnek a helyükre.
Ogre, atcsi remélem majd újra velünk tartotok

Csocsi
Gabo
Hello tok

Akkor holnap reggel tali
Legyetek rosszak

Csocsi
Gabo
neked is

LX
További szép napot és kellemes hétvégét!
További kellemes napot és hétvégét mindenkinek!
Légyszi csak nem tudok már gépellni sem
Zsubaby ne akard hogy előkotorjam a hozzászólást

Ja itt neked 1 szép kép
A gyerét még értem, de hogy mi az a légszi?
Tőlem nem kérdezett senki.
Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere Gyere

Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí
próba cseresznye
Hátha csak kéreti magát

Naaaaaaaaaaaaaaa Gyereeeeeeeeeee Zsubaby
GABOR6 esélytelen kérés Én már próbálltam