Fasza volt! Én is hazaértem, és nagyon élveztem! Bár a pályanapokat jobban bírom, de szezonzárásnak tökéletes volt!
Azért nem sett annyit, legalábbis helyenként nem lehetett tudni, hogy esik, vagy csak az elötted haladó veri fel a vizet!
De zömmel sütött a nap és jó volt!
Megjöttünk Nagyon Nagyon király volt Sokan is voltunk, jó volt az útvonal, csak az az eső nem kellett volna de egyébként nem volt vészes csak hazafele az M1-en. 50 km-en keresztül esett
Összességében nagyon jó volt, remélem mindenki épségben hazaért
És azt is remélem, hogy mindenki jól érezte magát mert én nagyon jól
Képek készültek meg video is, hamarosan felkrülnek a helyükre. Ogre, atcsi remélem majd újra velünk tartotok
Jó pihenést
T
Jó a kép! Vna még?!
Az R6klub.hu-ra is nézeges fel, Gabi oda teszi a többi képet!
Fetrengős nemhazamenős piás bulit.
Azért nem sett annyit, legalábbis helyenként nem lehetett tudni, hogy esik, vagy csak az elötted haladó veri fel a vizet!
De zömmel sütött a nap és jó volt!
Megjöttünk Nagyon Nagyon király volt Sokan is voltunk, jó volt az útvonal, csak az az eső nem kellett volna de egyébként nem volt vészes csak hazafele az M1-en. 50 km-en keresztül esett
Összességében nagyon jó volt, remélem mindenki épségben hazaért
És azt is remélem, hogy mindenki jól érezte magát mert én nagyon jól
Képek készültek meg video is, hamarosan felkrülnek a helyükre.
Ogre, atcsi remélem majd újra velünk tartotok
Csocsi
Gabo
Akkor holnap reggel tali
Legyetek rosszak
Csocsi
Gabo
LX
Ja itt neked 1 szép kép
Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí Légszí
Hátha csak kéreti magát
Naaaaaaaaaaaaaaa Gyereeeeeeeeeee Zsubaby