Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi csajszi!
Jó reggelit Mindenkinek!
Azért mi megyünk
helló!

holnap uti kaptok kis esőt. szorítok, hogy ne, de ez van.
vasárnapra is felhőket mondanak. hiába 20 fok :o((((
Szeva Túró
jónagyot!
Gyurkesz
az asszony kalapál el?
Reggelt
Amúgy Jó reggelt!
Mennem is kell, mert csillaghullás van!
Bizony, a Frangepán utcába irányíts át egy pár mixert és akkor a Te részedet is megbeszéljük. Jól fox járni
Mindjárt küldöm , tudod fogadni
Na tényleg mentem
NAh, öntsdnyakon egy 100köbméter betonnal a házat ráse ránt lényeg hogy stabil legyen

BULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Mennyen a beton!
Köszi!

Most mennem kell, szép napot mindenkinek!!!
Sajna mentem dolgozni
Csocsi
Sziasztok
Sziasztok!

2005. október 22.-e (szombat). Túra lesz a Bakonyba!!!

A túra útvonala: Bp. - Győr – Zirc - Veszprém – Tapolca – Devecser – Városlőd - Pápa - Győr - Bp.

Találkozás és gyülekező 8:45-9:00 között, a Budaörsi út és Osztepenko között, az OMV benzinkúton, az M1-M7 kivezetőjénél

Indulás 9:00-kor Budapestről
Győrnél találkozunk a többiekkel kb. 10 órakor.: M1-esen a 117-es km-nél van a veszprémi (82-es út) lehajtó. Ott van egy ESSO kút, na ott lesz a chekpoint a többiekkel.
Egy kis pihenő, majd GO !!!! tovább
A túra közben valahol megállunk kajálni, piálni, dumálni. Majd tovább motorozunk, és kb. 17-18:00 óra fele hazaindulunk.

Túrázunk, és előre láthatólag sokan leszünk, úgyhogy max.: 120-130 km/h utazósebességre törekedjetek. Szeretném, ha együtt épségben, normális tempóban hazaérne mindenki.

A program teljesen nyitott, minden motorost szeretettel várunk!!!

Motoros üdvözlettel:
GABOR6
Jó reggelt mindenkinek!
No para! Holnap napsütéses, néha kicsit felhős közel 20 fokos időnk lesz! Akinek ez nm tetszik, az mehet a ....! Nemoda, amire gondoltok! Ha reggel egy kicsit nedves is, menni kell!!!
Ok, ha jó idő lesz, elmegyünk...
Elfelejtettem, mikor indultok Pestről?
Nem lesz ilyen idő az tuti
Nyugaton napsütést és 20 fokot mond
Úgyhogy gyertek csak
megyek inkabb motorozni szombaton ugysem fogok egy nyamvadt halat sem
Dorka tett fel magáról képet! ( 4et)

nézzétek a dolgok jóoldalát: én szombaton indultam volna nagy pontyfogó horgászatomra de lehet ebből egy kiadós zimankó lessz a nyakamba, egy biztos: mindenképp a vízzel függ össze a szombatom csak nem mindegy hogy hogyan...

en maakartam motorzni de nem tudok

áááá....nyamvadék fórkaszt mindíg elb*dik mire program lenne
Hát, én most hallottam, hogy esőt mond egész hétvégére, igaz, 18 fokkal...
Mi valószínűleg csak rövidített kört megyünk majd, de akkor csak, ha nem esik...
ja, ja
hideg volt és úgy tűnik kicsit megfáztam
lépjünk
Szia!

Pont téegd vártalak...! Mi lesz holnap, ha továbbra is ilyen idő lesz?