Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy csak beképzelt!
Látod a yamaha nem féltékeny hisz tudja Ő a No1
Úgy értem a Ninjámon ülve lopva pillantanék csak az Agustára, nehogy féltékeny legyen!
augustat lopva kell megnezni?:) a kis enyves kezü:)
szerntem nicns is értelme mindig uj modellre cserélni. nem hiszem hogy indegyik széria a legjobb lenne.mint a bornál itt is vannak kimagasló évjáratok. (vélemémyem szerint) szóval minden márkánál megvan a maga legjobb évjárata...s utanna 2-3 modellcserével követi egy ujebb jobb évjárat....
Azért lopva!
De az egy Agusta
Azért egy Agustát lopva megnéznék...
Én pontosan igy vagyok a Kawasakival!
Csakis a Yamaha másra rá se nézünk
Mag aztán nem is akarok hűtlen lenni a Ninjámhoz, hát imádom! A párját sem cseréli le az ember minden évben egy fiatalabb évjáratra! Csak hát sportmotoros lévén gondolom nem csak engem piszkál a még több lóerő, még jobb technika... Na nem mintha tudnék már motorozni. Viszont ebben a gyorsuló fejlődésben az a nagyon tuti, hogy ha egyszer mégiscsak hűtlenkedésre adom a fejem, pusztitóak a kilátások!
Technikai fejlődés miatt muszáj bár tényleg elég költséges lenne mindig új modellre cserélni a régit.
Már rettetnet nagyon várom (mondjuk mint mindig) a teszteket! Most van újdonság rendesen! Bár ez az 1, 2 max. 3 éves modellciklus már kicsit gyors... Lehetetlen tartani a tempót!
Madj az első teszten meglátjuk
Rövid fejszámolás után az jött ki, hogy a műszerfal(on lévő számok) istenkirálycsászárságával forditottan arányos kell, hogy legyen az alsó tartomány nyomatékossága. Viszont ha mégsem... akkor qrva jó az a blokk!!!
pangás!
Neked is!
Köszi, meglesz!
Jó pihenést nektek!
Helo mindenki!

Szerintem bitang bringa lett az új R6!!! A dobon lehet segíteni, de a műszerfal istenkirálycsászár!!! Arra én is kiváncsi lennék, hol adja le a max LE-t, és alul mennyire nyomatékos, vagy vesztett belöle!?!
Lassan mint a sornégyes 250-esek! De én azt mondom hajrá!
majd a 2007es ZX nyilvan szintem 20-22 felé tud majd menni míg a 2006 utani kb 2008as R6 majd a 22-24 et pörgeti.

a technikai fejlődés nem áll meg nem kell emgijedi
Ha csak pörgetni kéne... talán!