Talán ha kevesebbet foglalkoznál azzal, hogy milyen a motorod meg, hogy a Mátrában leborítsd a gumit akkor nem lennének ilyen gondjaid. Mindenki magából indul ki. Ha választanom kéne 3 embert itt a fórumról aki vért izzad, hogy igazi vad motorosnak tűnjön az egyik te lennél.
Ezen a dolgon gondolkodtam Én is.
Viszont van egy haverom aki megcsinálta és bevált Neki.
Adsz egy priát címet(mail)és átküldöm a számát,hívd fel és Ő elmondja,hogy-hogy is működik a dolog.Mert legjobb tudomásom szerint nem elég csak olajat cserélni.
De egyébként egész jó áron lehet venni kormánytelót.
Pl.tudok most egy ÖHLINS-t 80.000HUF körül,ami kb.200km-t ment vagy van egy ExtremTech 55.000HUF-ért az apróban,...zsír új.Arra sem panaszkodnak.
Már rég voltam erre, de ha már találkozót szerveztek, úgyszintén benne vagyok főleg, hogy látom krosszgumival szerelt 6kilós rr-ek is lesznek
A plattensee jó választás, míg Zema kerekezik a parton levarrunk egy pár macskát a bícsen. Júniusban már rég nyitva a nőgyár...
Ezért kérlek Chrischindler79 vegyél fel a listádra, azt hajrá.
Sziasztok!
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség! Lassan egy éve váltottam R6-ról R1-re. Nemrég cseréltem le a gumit egy BT16-osra, amiben már az R6-nál is nagyon bíztam. Azóta keményebben kínálom kanyarból kifelé és a gyári kormánylengéscsillapító kezd kevésnek bizonyulni. Tudom, hogy egy vastagabb olaj segíthet a problémán, csak lövésem sincs, hogy milyen fajtát tetessek bele. Van valakinek tapasztalata? Esetleg tipp, hogy Kaposvár környékén kihez érdemes fordulni? Köszi minden konkrét infót! RODNAN
U.i.: Szerintem Siófokra én is legurulok, ha nincs ellene a társaságnak.
te figyu, ennek az R1D1-nek kilátszik az alsógatyája..