BIG, még mindig 268.- USD kint bárhol veszed, csak egy probléma van hogy a mai USD/HUF kurzus 230 Ft (MKB Bank) nem rég néztem... és igy nem olyan fincsi, lehet hogy jobban járs most az ismert hazai forgalmazókkal.
Egy "vállalkozó szellemü" vásárló volt itthonról, Ö azt kérte hogy Mo-n legyen forgalombahelyezve a motorkerékpár, Bp-i a srác...
A többit közvetlenül Constanca-ba ..remélem jól irtam, kellett koténerben továbbitanom, Románánok vásárolták....
Az én kinti 07' fireblademet beszámitattam 09' R1-be de időhiány miatt nem tudtam közelebbi nexusba kerülni még a motorral...
Mostanában a külső hőmérséklet is melegebb, lehet, hogy ezért?
A kicsapódás nem normál ettől függetlenül. Én mondjuk nem járkálnék a hűtőtisztítóval, kivéve, ha feladata mellett ellátja a vízpumpa kenését is, hanem átjáratnám pár percig, állni hagynám, majd újabb járatás után csere. Kis ecettel (csepp) meg kéne nézni a lerakódást, ha pezseg, akkor valóban a max 50 ft/literes ioncserélt/desztillált vizet spórolták ki a kétmillás motorból.
Hűtőfolyadék kétévente cserélendő amúgy is. A szerelési útmutató csúcsminőségű etilénglikollal 1:1 arányban kevert desztvizet ír.
nem tudna valaki esetleg segíteni? 04-es R1 nek kellene az alap gyári futóműbeállitási adata! köszi!